Poblenou Urban District celebra l’Open Night 2015 (11 de desembre)

FacebookCover2-640x237

 

 

 

 

Poblenou Urban District celebra l’Open Night 2015 – La nit de l’art i la creativitat de Barcelona.

 Una nit per veure portes endins l’ànima d’artistes i creatius de la ciutat comtal.

El pròxim divendres 11 de desembre 2015 de 19h a 01h, Poblenou Urban District celebra la segona edició de l’Open Night, una jornada de portes obertes que convida a conèixer de prop la comunitat creativa més gran de Barcelona.

Galeries d’art, showrooms, agències de publicitat, productores audiovisuals, estudis d’artistes, espais gastronòmics, botigues, cocteleries, hotels i restaurants se sumen a aquesta nova proposta, oferint promocions especials i una gran quantitat d’activitats organitzades en exclusiva per aquesta ocasió especial.

Una programació que tracta de donar visibilitat a un dels escenaris urbans més genuïns de Barcelona. Més de 40 espais s’han afegit a aquesta iniciativa que proposa exposicions d’art, tasts i degustacions, promocions especials, demos i tallers, còctels, música en directe, menús especials i conferències, on el fil conductor és la creativitat.

Poblenou Urban District és una associació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 2012 per un grup d’empreses i professionals independents del sector creatiu, que es van unir amb l’objectiu d’impulsar l’oferta cultural i comercial de la zona i promoure el districte com el nou centre d’art i creativitat de Barcelona. En l’actualitat, la comunitat reuneix més de 140 associats.

Poblenou Urban District és el contenidor de les propostes artístiques i creatives del districte.

 

 

Més informació http://www.poblenouurbandistrict.com/programacion-completa-del-poblenou-open-night-15/