Portes obertes a La Casa de la Convalescència (10 de setembre)

Portes obertes i visites guiades per l’exposició i l’edifici de la Casa de la Convalescència

Amb motiu de l’11 de setembre, el públic podrà gaudir d’una de les obres d’art més especials de l’arquitectura de Barcelona

Autor: Barcelona Cultura
.
foto_claustre_iec_0

 

 

 

 

 

 

 

La festa de la Diada Nacional de Catalunya arriba al nostre calendari. Actes commemoratius i culturals omplen la nostra agenda l’11 de setembre i, per això, l’Institut d’Estudis Catalans no es queda enrere.

Entre la seva programació per la festa, destaca la jornada de portes obertes a l’edifici de la Casa de la Convalescència, amb visites guiades pel 10 de setembre, a les 11 i les 13.30h. Es tracta d’un edifici ubicat al carrer del Carme del Raval, construït gràcies a la generositat de Pau Ferran. A més a més, forma part de l’arquitectura més especial de Barcelona, situat a l’esquerra de la Rambla, en el cor del Raval, formant part del gran conjunt sanitari de l’antic Hospital de Santa Creu.

“Per Catalunya! Vida i mort de Lluís Companys” és l’exposició que s’inaugura per a l’ocasió i que podreu veure fins al 31 d’octubre. La mostra està dedicada a la figura del president de la Generalitat i als valors que va inspirar la seva trajectòria política.

Portes obertes a La Casa de la Convalescència

Dia: 10 de setembre. Visites guiades a les 11 i les 13.30h

Espai: Carrer del Carme, 47

Entrada: Gratis

Més informació, clicant aquí
http://www.iec.cat/activitats/noticiasencera.asp?id_noticies=1493