POT TEATRE AL CONDAL I AL TANTARANTANA! a partir del 5 de maig

Marga_fotoToniTorrilla

 

 

 

 

 

 

 

 

Maig 2019
Teatre Condal: 5, 12 i 19 de maig
Teatre Tantarantana: 17, 18 i 19 de maig

Pot Teatre farà temporada el proper mes de maig al Teatre
Condal i al Teatre Tantarantana

• Els pròxims diumenges 5, 12 i 19 de maig a les 12h, Pot Teatre representarà Els
músics de Bremen in concert al Teatre Condal

• Pot Teatre portarà a l’escenari del Teatre Tantarantana Tot esperant Godot, el
musical el 17 i 18 de maig a les 20h i el 19 de maig a les 19 h.

28 de març de 2019 – Barcelona.

La companyia Pot Teatre afronta un repte enorme i crucial en la seva trajectòria el proper mes de maig: fer temporada simultàniament al Teatre Condal i al Teatre Tantarantana de Barcelona amb dues obres diferents; Els músics de Bremen in Concert -la seva obra més exitosa fins el moment – i Tot esperant Godot, el musical -la darrera estrena de la companyia- .

La primera de les cites comença el diumenge 5 de maig a les 12h , amb l’adaptació del clàssic conte dels germans Grimm, Els músics de Bremen in concert al Teatre Condal. L’espectacle se celebrarà, també, els diumenges 12 i 19 de maig a les 12h .

Aquestes funcions s’emmarquen en el Club Onyric , un nou projecte que pretén convertir aquesta sala en “la casa del musical”.

Unes setmanes més endavant, el 17 i 18 de maig a les 20h i el 19 de maig a les 19h , el Teatre Tantarantana acollirà la representació de Tot esperant Godot, el musical , un clàssic del segle ​XX escrit per Samuel Beckett . Aquesta és una obra de teatre de l’absurd que Pot Teatre versiona amb una nova v isió i plantejament escèni c i en format musical .

A més, p er tal de garantir l’èxit , us fem arribar una sèrie d’ofertes i promocions especials :

TEATRE CONDAL – Els músics de Bremen in Concert – 5, 12 i 19 de maig a les 12h

• Preventa : 15 euros per a les funcions del 5 i 12 de maig (vàlid per les 100
primeres entrades i compres fins el 5 d’abril).

• Pack Família: per a totes les funcions: 4 entrades a 14,40 euros cada una.

• Promoció per a familiars i amics de Femarec : 25% de descompte a totes les
funcions.

TEATRE TANTARANTANA – Tot esperant Godot, el musical – 17 i 18 de maig a les 20 h,
19 de maig a les 19h

• Preventa : entrades a 12€ fins el dia de l ’estrena.

• Descompte amb carnet de discapacitat i menors de 20 anys : 11€ .
Us esperem a totes i a tots en aquesta gran ocasió!

Sinopsi de Els músics de Bremen in concert

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa. Els seus amos volien sacrificar -los per ser massa vells , p erò mai s’és massa vell per al Rock&Roll! Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar -hi, se les hauran de veure amb el Mr. X, un furtiu que tractarà d’enxampar -los… Canti qui pugui! !!

Sinopsi de Tot esperant Godot, el musical

Vladimir, Estra i Go esperen que arribi Godot, mentre mantenen un diàleg en el que no es dona cap fet rellevant, però sempre gira al voltant de l ‘espera en sí mateixa. Per completar la trama, apareixeran Poz zo i Lucky , amo i esclau. Tancarà el missatger, donant resposta a l’espera dels dos protagonistes.

La companyia Pot Teatre

Pot Teatre és una companyia f ormada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que compta amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural.

L’entitat

Fe marec SCCL és una entitat que treballa, des de fa 27 anys, per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió, atenent a més de 10 .000 persones anualment a través dels àmbits d’orientació laboral, millora de l’ocupabilitat, atenció psicològica i assistencial, formació ocupacional, formació continuada a professionals, Centre de Dia de Salut Mental, Centre Especial de Treball, serveis a les empreses, activitats culturals i de lleure, prelaboral i projectes socials i d’intercanvi d’experiències.