Premi Lluís Carulla 2015

carulla_690_2015

Premi Lluís Carulla 2015

d’estímul a un projecte cultural

“La meva afició ha estat el treball, però no per avarícia, sinó per l’afany d’impulsar projectes”
Lluís Carulla, 1987

Objectiu El premi està destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua catalana, les arts i el pensament.

Dotació El premi, únic, està dotat amb fins a 100.000 euros.

Bases

El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.

La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Per optar al Premi cal presentar, necessàriament, una justificació i memòria del projecte, així com un pla de viabilitat econòmica i tècnica, un calendari d’execució i les mesures per a l’avaluació dels resultats. Es poden presentar avals tècnics, acadèmics o professionals, sobre la seva rellevància, oportunitat o repercussió en l’àmbit del projecte.
La memòria ha de presentar el pressupost total del projecte i quin és el percentatge que es pensa finançar amb l’import del premi. També cal especificar amb quines altres fonts de finançament o patrocinadors es preveu finançar la resta del projecte.

La Fundació Carulla signarà un contracte amb l’autor o autors del projecte guanyador, en el qual s’establiran els termes de la concessió del premi, de l’execució i avaluació del projecte i del seu patrocini.
Tenint en compte les candidatures presentades, la Fundació pot declarar desert el Premi.

Presentació de la candidatura

Per optar al Premi cal emplenar el formulari d’inscripció que es troba al web www.fundaciocarulla.cat. La documentació que s’adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç a galeria mutimèdia, i slideShare publicat en qualsevol entorn.

Si algun material no està disponible en format digital, cal enviar-lo a l’adreça següent indicant el nom de la candidatura:
Premi Lluís Carulla d’estímul a un projecte cultural Fundació Carulla Aribau 185 3r. 08021 Barcelona

La Fundació Carulla es reserva el dret a fer difusió dels projectes guardonats al web www.fundaciocarulla.catTermini de presentació El termini de presentació acaba el dia 25 de març de 2015. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic a mitjan mes de novembre.