ActualidadExposiciones

PREMIS SOUVENIR DE BARCELONA – OBERT EL PERÍODE DE VOTACIONS (fins el 24 de juliol)

PREMIS SOUVENIR DE BARCELONA – OBERT EL PERÍODE DE VOTACIONS

10301278_101532956856878_3766760820390935228_n

 

 

 

 

 

El Premi Souvenir de Barcelona és un concurs de disseny que té com a objectiu dignificar el deteriorat souvenir de la ciutat a través de les propostes de la ciutadania.

Fins el dia 8 de Juliol hem estat recollint idees sobre com hauria de ser el record que s’emporten els turistes quan visiten la ciutat.

Els dissenys candidats poden ser il·lustrats en qualsevol forma d’expressió artística sempre hi quan s’inspirin en la ciutat de Barcelona i responguin als valors requerits en les bases del concurs.

– Ciutat mediterrània – Capital Catalana – Ciutat Diversa – Vibrant
– Creativa i capdavantera – Intimista i humana – Oberta – Líder
– Cultura de la felicitat – Cultura de la innovació

Ara necessitem la vostra ajuda per escollir el disseny guanyador votant de forma única l’obra candidata que considereu oportuna fins el dia 24 de Juliol a les 23:59h.

De les 10 obres més votades, un jurat compost per especialistes de la matèria atorgarà primer, segon i tercer classificats, amb un premi en metàl·lic de 1000, 300 i 200€ respectivament.

L’obra guanyadora s’editarà en algun dels suports com samarreta, iman, bossa, tassa o làmina introduint-lo en els canals habituals del souvenir.

La candidatura guanyadora es donarà a conèixer a la Gala de Lliurament de Premis que tindrà lloc a la Sala Luz de Gas el dia 29 de Juliol. En breus donarem informació de la festa i la mecànica per obtenir invitacions.

Podreu veure les obres exposades fins el dia 24 de Juliol a la pàgina we bhttp://club1714.cat/participa/ , al nostre Facebook i a la barra de tapes Els Pinxus situada al Carrer Marià Cubí número 81 de Barcelona oberta de dilluns a dijous de 9 am a 24 pm, divendres i dissabtes de 9 am a 2 am.

NO ESPERIS MÉS I VOTA! AJUDA’NS A CONSTRUIR EL MILLOR RECORD DE BARCELONA