Presentació de DIAMANT BLAU de Care Santos (dilluns 9 de novembre)

portada_diamant-blau_care-santos_201509141153

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentació de DIAMANT BLAU a Barcelona amb un repartiment de luxe: Rosa Boladeras i Albert Triola Graupera.

A les 19:30 de la tarda a la casa del Llibre de Rambla de Catalunya.
Rambla Catalunya, 37

Diamant blau
Novel·la històrica
Segle XX
Columna / Destino

Un passat familiar fet a força de contradir el destí.
Uns ulls blaus que passen de generació en generació.
Una pedra preciosa de gran valor.

Després de l’èxit d’Habitacions tancades i Desig de xocolata, torna Care Santos.

Sinopsi

Diamant blau ens submergeix en el passat familiar durant les primeres dècades del segle XX, quan l’esplendor de la burgesia es contraposa a la convulsió social.

En Silvestre Pujolà és un home fet a si mateix que deixa enrere el seu passat rural per començar a treballar com a tintorer en una fàbrica tèxtil de Mataró a mitjan segle XIX. El seu afany de lluita el portarà més enllà de la seva destinació en conèixer la Teresa, una dona que donarà sentit a la seva vida plena de superacions constants.

Uns anys més tard, la Teresa Pujolà, la néta, recorrerà el camí invers en renunciar a la seva posició social per casar-se amb qui estima.

Care Santos

Mataró, 8 de Abril de 1970

Mataró, 8 de Abril de 1970

Care Santos (Mataró, Barcelona, 1970). Va estudiar Dret però des de ben jove va centrar-se en l’escriptura. Va treballar al desaparegut Diari de Barcelona i també a la revista Presència, d’El Punt Diari. Ha col·laborat a Catalunya Ràdio, COMRàdio i BTV. Ha obtingut els premis Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove amb les seves novel·les adreçades a lectors joves, un terreny en què és una de les autores més llegides del nostre país. Ha estat antòloga d’Un deu. Antologia del nou conte català. A Planeta va publicar fa dos anys la novel·la Habitacions tancades, que ha estat traduïda a tretze idiomes, incloent l’alemany, el francès, el suec, l’italià i l’holandès.

www.caresantos.com
www.silencioeslodemas.blogspot.com