PRESENTACIÓ TEMPORADA 2015-2016 ( DEL TEATRE POLIORAMA I EL TEATRE VICTÒRIA)

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2015-2016

DEL TEATRE POLIORAMA I EL TEATRE VICTÒRIA

imagesCAGY9GYE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3xtr3s arrenca la nova temporada el 5 de setembre al Poliorama amb l’obra André y Dorine de Kulunka Teatro

Amor & Shakespeare, que es va poder veure al Festival Grec, farà temporada al teatre de les Rambles a partir del 26 de setembre

Bits de Tricicle al Teatre Poliorama i Mar i Cel al Teatre Victòria són dos dels espectacles que ompliran gran part de la temporada

El gran musical Fang i Setge i la nova producció d’El florido pensil en versió femenina són les apostes dels teatres

3xtr3s, l’empresa formada per Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa que gestiona els teatres Poliorama i Victòria oferirà aquesta temporada una programació variada que inclou diversos èxits de la temporada passada.

El Teatre Victòria proposa una programació musical que arrencarà la temporada amb Mar i Cel, on el clàssic d’Àngel Guimerà reviurà fins al 10 de gener. Després de nadal, Albert Pla, Fermin Muguruza i Raül Fernandez “Refree” oferiran durant dues setmanes Guerra, que ja es va poder veure al Festival Grec, un espectacle que reflexiona sobre la guerra i la manera com ens l’expliquen. La temporada seguirà amb Fang i Setge, el musical de 1714 amb música de Salvador Brotons, dramatúrgia de Marc Rosich i lletres de Josep Pedrals, que arriba a Barcelona després de l’èxit que va recollir al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat.

Del 30 de març al 24 d’abril, s’instal·larà al Teatre del Paral·lel la Compañía Antonio Gades que oferirà dos espectacles convertits ja en clàssics de la dansa espanyola: Carmen i Fuenteovejuna.

El tret de sortida de la temporada del Teatre Poliorama anirà a càrrec de la companya basca Kulunka Teatro, que arriba a Barcelona després de quatre anys intensos de gira nacional i sobretot internacional i una reeixida temporada al Teatro Fernán Gómez de Madrid. André y Dorine ja ha passat per 23 països de tres continents i es podrà veure del 5 al 19 de setembre en una curta temporada. Per la seva qualitat, valors i capacitat de sensibilitzar la societat davant la malaltia de l’Alzhèimer, aquest espectacle està recomanat per l’AFAB (Associació de Familiars de malalts d’Alzhèimer de Barcelona) i la Fundació Pasqual Maragall. Amb aquestes dues entitats s’ha tancat també una acord promocional per facilitar l’assistència de familiars, socis i voluntaris als teatres de 3xtr3s al llarg de tota la temporada.

Amor & Shakespeare farà temporada després del seu èxit al festival Grec. Ariadna Gil, Sílvia Bel, Rosa Renom, Àlex Casanovas, Joel Joan, Laura Aubert, Mercè Pons, Jordi Boixaderas i Roger Casamajor s’instal·laran durant un mes a Les Rambles, abans que hi arribi El Tricicle, que torna amb l’aplaudidíssim Bits de novembre a gener. Mentre duren les funcions del trio còmic, el Poliorama també acollirà l’humorista Luis Piedrahita l’11 i 12 de desembre i l’espectacle de comiat de de la companyia Vol-ras, que va anunciar a la primavera que es retirava dels escenaris. Da Capo es podrà veure el 14 i 15 de desembre.

El mes de febrer el Poliorama acollirà el mític Mago Tamariz del 4 al 7 de febrer, i a partir del dia 11, es podrà veure la versió femenina d’El florido pensil amb Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès i Mireia Portas.