Primera funció PECATS IMPERDONABLES al Teatre BORRÀS. 13 de març 2020 CANCELADO

PECATS IMPERDONABLES  

LA PRIMERA COMÈDIA INTERACTIVA ON EL PÚBLIC DECIDEIX EL FINAL ENTRE TRES DESENLLAÇOS POSSIBLES ARRIBA AQUEST DIVENDRES AL TEATRE BORRÀS 

Creada per Benjamin Cohen i adaptada per Edu Pericas, està protagonitzada per Toni González, Susanna Garachana, Eva Barceló, Agnés Busquets, Miquel Sitjar, Peter Vives i Rubén Yuste.
A partir d’aquest divendres a l’escenari del Teatre Borras es podrà gaudir «Pecats imperdonables»,  una comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà. L’obra presenta la història d’una família que després de barallar-se per l’ herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal.

En aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe per decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

«Pecats imperdonables» fou creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream. En escena hi trobem un grup d’artistes excepcionals, que es compenetren a la perfecció en la branca de la comèdia i l’entreteniment: Toni González, Susanna Garachana, Eva Barceló, Agnés Busquets, Miquel Sitjar, Peter Vives i Rubén Yuste. 


Vine i gaudeix de «Pecats imperdonables» la comèdia interactiva del Teatre Borràs

L’estrena OFICIAL per a mitjans està prevista
pel dijous 19 de març


Horaris:
De dimecres a divendres a les 20:30h.
Dissabtes 18h i 20;30h.
Dimenges 18h.

Preu: A partir de 20 euros. 

Venda d’entradas: www.grupbalana.com