Primeres confirmacions Cruïlla 2020

  • Residente, Kase.O i Lagrimas de Sangre primers confirmats per Cruïlla 2020
  • Les tres actuacions tindran lloc el dijous 2 de juliol.
Promo-650x30

Cruïlla, que actualment es troba en plena celebració de la seva edició de tardor, amb concerts de Manel, Catarres, León Benavente,  Iseo & Dodsound, SFDK o Planet Hemp entre d’altres, anuncia avui els primers noms per l’edició d’estiu, que tindrà lloc al mes de juliol de l’any vinent.
ResidenteKase.O i Lágrimas de Sangre seran els protagonistes del dijous 2 de juliol, que es convertirà en una autèntica festa de les rimes.
L’ex Calle 13 René Pérez, més conegut com Residente, segueix sent un dels artistes més demandats pel públic del festival gràcies a un directe poderosíssim, que ha exhibit en altres edicions del Cruïlla,Parlar de Kase.O, es fer-ho d’un dels millors MC en castellà, llegenda viva de les rimes a Espanya i amb una carrera en solitari que l’ha convertit en una aposta segura per qualsevol que vulgui gaudir del millor rap, més quan ha anunciat que a Cruïlla 2020 es podrà gaudir del seu nou disc.
Per fi ha arribat el dia d’anunciar que Lágrimas de Sangre actuarà a Cruïlla. Els de Masnou i Barcelona han creat, gràcies a un estil únic que veu del hip-hop i el reggae però també el rock i unes lletres amb un fort component combatiu i social, una munió de fans que no para de créixer. A Cruïlla 2020 estaran presentant el seu nou disc previst pel proper mes de febrer.

Les entrades per Cruïlla 2020 ja estan disponibles a www.cruillbarcelona.com
CAST A CONT_____________________________________________________________
______________________________
Primeras confirmaciones Cruïlla 2020

  • Residente, Kase.O y Lagrimas de Sangre primeros confirmados por Cruïlla 2020
  • Las tres actuaciones tendrán lugar el jueves 2 de julio.

Cruïlla que actualmente se encuentra en plena celebración de su edición de otoño, con conciertos de Manel, Catarres, León Benavente, Iseo & Dodsound, SFDK o Planet Hemp entre otros, anuncia hoy los primeros nombres por la edición de verano, que tendrá lugar al mes de julio del año próximo.

Residente, Kase.O Lágrimas de Sangre serán los protagonistas del jueves 2 de julio, que se convertirá en una auténtica fiesta de las rimas.

El ex Calle 13 René Pérez, más conocido como Residente, sigue siendo uno de los artistas más demandados por el público del festival gracias a un directo poderosísimo, que ha exhibido en otras ediciones del Cruïlla.

Hablar de Kase.O, se hacerlo de uno de los mejores MC en castellano, leyenda viva de las rimas en España y con una carrera en solitario que lo ha convertido en una apuesta segura por cualquier que quiera disfrutar del mejor rap, más cuando ha anunciado que en Cruïlla 2020 se podrá disfrutar de su nuevo disco.

Por fin ha llegado el día de anunciar que Lágrimas de Sangre actuará a Cruïlla. Los de Masnou y Barcelona han creado, gracias a un estilo único que voz del hip hop y lo regge pero también lo rock y unas letras con un fuerte componente combativo y social, un grupo de fans que no para de crecer. En Cruïlla 2020 estarán presentando su nuevo disco previsto por el próximo mes de febrero.

Link a fotos aquí

Las entradas por Cruïlla 2020 ya están disponibles a www.cruillbarcelona.com