Propers MENÚS COREOGRÀFICS al Mercat de les Flors

CONTINUEN ELS MENÚS DEL MERCAT DE LES FLORS DURANT EL CONFINAMENT

Propers menús des del 30 d’abril fins el 8 de maig

El Mercat de les Flors  i els artistes  volem  seguir oferint dansa; per això, dins la proposta #NoEtDesballis, proposem uns MENÚS COREOGRÀFICS on line per a què el públic pugui continuar gaudint de la dansa. Vídeos d’espectacles complets d’algunes de les peces que hem vist en passades temporades al Mercat, molts d’ell coproduccions d’aquest centre de dansa. Aquestes espectacles s’acompanyen d’articles de teòrics i especialistes en dansa que ens ofereixen altres mirades i reflexions entorn d’aquestes creacions. Els menús es completen amb un Retrat coreogràfic, que ens permet descobrir la intimitat creativa dels artistes.

A més a més cada dia s’inclou en el menú un espectacle per a nenes i nens + activitats de joc i entreteniment per a ells.

Els propers menús són:

30 d’abril, 1 i 2 de maig

Menú 1

Marina Mascarell (Three Times Rebel) + Retrat Lanònima Imperial

+ Familiar FlexelF, de d’Angels Margarit / Cia Mudances

Del 3 al 5 de maig

Menú 2

Pere Faura (Sweet Tyranny) + Retrat coreogràfic Sidi Larbi Cherkaoui

+ Familiar Momentari, de Nats Nus

Del 6 al 8 de maig

Menú 3

Bèsties, de Baró d’Evel + Retrat Baró d’Evel (monogràfic)

+ Familiar: Nubes, d’Aracaladanza

Three Times Rebel, de Marina Mascarell, que vam tenir al Mercat el març de 2018, és una exploració sobre la desigualtat de gènere: arran d’una recerca en profunditat a través de la literatura, documentals, exposicions i entrevistes amb experts, Marina Mascarell va topar amb la crua naturalesa de la desigualtat, que es reflecteix en la degradació del cos de la dona, l’ús d’estereotips per educar els joves o la violència simbólica. Marina Mascarell, coreógrafa valenciana que viu i treballa a Holanda, fa peces per a companyies de gran nivel internacional.

Sweet Tyrannyde Pere Faura, que vam poder veure a principis de 2017, presenta una analogía entre la dansa com a evasió i la dansa com a feina i professió, a partir de coreografies icòniques de de pel·lícules musicalsdel anys 70s i 80s. 

Bèsties, de Baró d’Evel, es va presentar al Mercat l’abril de 2018. En aquest espectacle els membres d’una tribu imaginària formada per d’acròbates, ballarins, un comediant, cavalls i nombroses aus ens mostra les singularitats de cadascun d’ells i ens transporta a un món bell, oníric i delicat que interpel·la al jo profund de l’ésser humà.

FlexelF, d’Àngels Margarit, presenta una propuesta educativa que treballa al voltant de la idea de la flexibilitat, la transformació i el reflexe per descobrir que no tot és el que sembla. 

A la web es troben diferents fragments que ajudaran a realitzar figures i  entendre moviments que tothom podrá fer. 

Recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys, mares, pares i educadors.

Momentari, de Nats Nus, es una col·lecció de moments que un estrany personatge ens convida a descobrir viajant per un món ple de sensacions i percepcions. Un viatge per reentrobar-nos amb la maravella de’estar vius. Este espectáculo está acompañado de una  guía ilustrada de actividades y juegos para disfrutar del placer de la danza de la mano de un personaje estrambótico. 

Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, mares, pares i educadors.

Nubes, d’Aracaladanza, que s’inspira en René Magritte per crear un univers oníric, surreal i màgic. Els objectes més emblemàtics de les seves pintures apareixen en constant moviment. Ve acompanyat també de diferents propostes educatives.

Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, mares, pares i educadors.