QUIM MASFERRER estrena «Bona Gent» Sala Pepe Rubianes del Club Capitol, del 27 de setembre al 8 de desembre

 

 Quim Masferrer_1 p

 

 

El còmic QUIM MASFERRER vol retre un homenatge al públic amb el seu nou espectacle, BONA GENT

 

Us informem que el proper 27 de setembre el còmic QUIM MASFERRER estrenarà a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol el seu nou espectacle, BONA GENT, en el que l’humorista vol retre un homenatge al públic.

 

BONA GENT, que estarà en cartell fins el 8 de desembre, és un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista i cada dia canvia escrivint un nou argument d’aquesta experiència en la que Quim Masferrer es mou entre el pati de butaques interpel·lant als espectadors i arrancant grans rialles.

 

BONA GENT neix de la idea de què sense públic no hi ha teatre, de la mateixa manera que sense un espectador que miri una pintura no existeix l’art. “Amb el públic he tingut moltes vivències, però sempre abans o després de l’actuació, i algunes m’han arribat a tocar fins al punt de saber-me greu que allò que m’havien explicat a mi personalment la resta dels assistents no ho poguessin saber; arrel d’això hem creat un espectacle on el públic és l’element principal: tot el teatre es converteix en un escenari, i a partir d’aquí compartim històries i coneixem els protagonistes de primera mà”, explica l’humorista.

 

Quim Masferrer va començar de ben jove a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la companyia Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i l’actor. Des de 1998, ha estat el responsable d’obres com Teatre TotalSom i seremEl DirecteEEUUROPASomos lo que SomosFumHumoEl XarlatanEl Charlatán i les més recents Temps i Tiempo. El seu teatre no deixa indiferent i permet lectures diverses, des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica. Des de 2013, és el presentador i guionista del cèlebre programa El Foraster a TV3, del qual el proper mes de novembre s’inicia la sisena temporada. Entre d’altres distincions, ha rebut el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi Ondas al Millor Programa de TV no estatal pel programa El Foraster.