Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022 15 de juliol

Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022


Maria Jaume, Miqui Puig DJ i Paunezz completen la programació de la 7a edició del festival, que se celebrarà el proper divendres 15 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.


Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la COVID-19, el Sons Solers 2022 concentrarà totes les actuacions a l’amfiteatre Estrella Damm.


Sant Pere de Ribes, 28 d’abril del 2022. Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 15 de juliol, del Sons Solers. Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la COVID-19, el festival de Sant Pere de Ribes tornarà a l’activitat amb un cartell format per Ramon Mirabet, Maria Jaume, Miqui Puig DJ i Paunezz.  


El Sons Solers retorna amb la intenció de seguir esdevenint una nit d’estiu màgica, i per aconseguir-ho després d’aquest impàs d’obligada inactivitat ho farà amb algunes novetats que pretenen mantenir els estàndards de qualitat que el defineixen. En aquest sentit, l’edició d’enguany concentrarà totes les actuacions l’amfiteatre Estrella Damm, mentre que l’oferta gastronòmica anirà càrrec de diferents food trucks amb l’objectiu d’oferir una proposta àmplia, variada i adaptada a tots els gustos. 
 
Una altra de les novetats d’enguany és la col·laboració que s’inicia entre el Sons Solers i el Monocicle, el Festival de Música d’Autor/a de Sant Pere de Ribes. En aquest sentit, i amb l’objectiu de sumar sinergies per promocionar el territori i el talent emergent, el Sons Solers programarà enguany a Paunezz com a vigent guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021. Una primera col·laboració que vol esdevenir una punt de partida per a futures acciones conjuntes.


ENTRADES A LA VENDA
L’anunci oficial del cartell ha coincidit també amb la posada a la venda d’un total de 50 entrades promocionals a 25€ que ja es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. Un cop s’exhaureixin, el preu de les entrades anticipades serà de 30€. Cal recordar que el festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les tres darreres edicions.


UN SLOW FESTIVAL ÚNIC AL TERRITORI
Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions… A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.


El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.


PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA 


Ramon Mirabet
Ramon Mirabet tornarà al Sons Solers per presentar el seu quart treball discogràfic, que veurà la llum aquesta primavera. Després de dos anys de silenci, l’artista torna més fort que mai amb el que serà possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons oberts de gran festival a què ens tenia acostumats després dels seus treballs Home Is Where The Heart Is, publicat el 2016, i Begin Again (2019), tots dos sota el segell Warner Music Spain. El nou disc ha estat composat durant dos anys i després d’experiències de recerca personal com el confinament i la Gira del Mar 2021, una aventura musical en un veler centenari per la costa mediterrània i balear.


Maria Jaume 
Maria Jaume és un dels talents emergents clau en l’escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, atresora un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. Aquest 2022 presenta el seu esperat segon disc, “Voltes i voltes”, produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Víctor Ayuso (Renaldo & Clara). Representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut “Fins a maig no revisc”.
 
Miqui Puig DJ
A banda de creador i músic, Miqui Puig és sobretot un fan de la música. Des de fa molts anys canalitza la seva passió seleccionant la banda sonora de moltes de les nostres nits, rebuscant en el seu imaginari de soul, guitarres pop i andròmines electròniques. Barrejant temes que podien semblar oblidats amb altres de contemporanis, les sessions del Miqui Puig impregnen de felicitat amb melodies i ritmes que només ell sap quan s’acabaran.


Paunezz
Paunezz és el projecte musical del músic igualadí Carles Pauné. Guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021, arriba al Sons Solers per presentar EP#2, el seu segon treball estrenat aquesta primavera. Tot i la forta identitat d’autor que té la música de Paunezz, aquesta és sempre entesa com una cosa col·lectiva i amb voluntat d’aglutinació generacional, doncs els malestars dels quals en neixen les cançons ja ningú negarà que són simptomàtics d’una generació (la nascuda als 90) a la que, després de que se’ls digués que el futur estava a les seves mans, no han vist altre cosa que encadenar crisi rere crisi i que no els queda una altra que fer-se escoltar.FINCA MAS SOLERS
Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials. 


SOCIAL MEDIA SONS SOLERS 
Es poden seguir totes les novetats sobre el festival a les seves xarxes socials oficials:
 
Instagram
Facebook
Twitter
Youtube 
Spotify