ActividadesActualidad

Rec.017 Experimental Stores del 9 al 12 de maig

 

CARTELL REC.017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El disseny independent arriba de la mà del Rec Pop Up Day Estrella Damm que creix per donar cabuda a marques emergents que busquen donar-se a conèixer.

En aquesta ocasió hi haurà diferents espais on durant els quatre dies hi passaran marques com Woodys Barcelona,
Colmillo de Morsa, Maria Roch, Teixidors, Nona BCN, Reset Priority o Como un pez en el agua . I també, com sempre, al Rec.0 continua el talent creatiu de dissenyadors com Carlotaoms, Ssic and Paul, Pau Esteve, IKA Editions, Dorotea, LOA, Rita Row o
American Socks, i els més consolidats, com Txell Miras , Miriam Ponsa , Josep Abril , Catherine Parra , Who , Ingrid Munt, Gorni Kramer , Susi Sweet Dress, Visual Poetry Barcelona, David Valls , Jordi Rafart i Veneno en la Piel que seran en diferents espais, amb una oferta de moda singular.

A més de moda, música i menjar de carrer
L’oferta de moda, eix principal del Rec.0, es completa amb una programació cultural gratuïta i una oferta gastronòmica completa.

 

En l’apartat musical, hi haurà quatre escenaris on hi passaran grups com Reinaldo & Clara, Bastante, Suzanna & The Randomites o La Séptima Trastada, una desena de DJ’s i també viurem en directe el programa Feedbac de ràdio Flaixbac.

A més, presentacions de llibres, projeccions audiovisuals i dansa en diferents espais del circuit, per tal que el visitant visqui una experiència que barregi la moda amb la cultura més emergent.

En aquesta edició, el Rec.0 recupera el Rec Meeting, una taula rodona que reuneix personalitats destacades de la temàtica de la qual es vol reflexionar. El Rec Meeting tindrà lloc el divendres 11, amb el títol El poder dels aliments, vol debatre sobre el canvi d’hàbits cap a una vida saludable. La taula, moderada per la periodista Maria Almenar, comptarà amb el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer , la periodista i directora d’Ets el que menges Nuria Coll , el periodista de Catalunya Ràdio i Tv3 Gaspar Hernández i el director de màrqueting d’Ametller Origen Xavier Roma . El Rec Meeting és un acte gratuït organitzat per
Recstores amb la col·laboració d’Ametller Origen i Vichy d’Or.

La gastronomia torna amb el Rec Street Food , amb una oferta gastronòmica variada que pretén reflectir diverses cuines d’arreu del món, amb especialitats molt diferents: cuina cubana, oriental, italiana, americana, mediterrània… a més d’una oferta vegana i també per a celíacs. Hi haurà un total de 34 food trucks i 1 pop up bar repartits en 5 zones del circuit del Rec.017.
Comptarem també amb un espai de El Bandarra, que oferirà un concert vermut diari, una barra dels mixers de Fever-Tree on degustar diferents combinats, un espai de sucs i fruites d’ Ametller Origen , l’espai de iogurt i gelats Pastoret i els dos espais Estrella Damm , patrocinador oficial del Rec.0.

Segona edició del concurs Rec.0 / 080 Barcelona Fashion​
Dins de les accions que es duran a terme en aquesta nova edició de Rec.0, destaca el concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion adreçat a marques i dissenyadors de moda emergents que poden guanyar una pop-up store gratuïta a la zona de disseny independent durant els quatre dies de Rec.0.

Un jurat format pel dissenyador Josep Abril, la periodista de moda Margarita Puig, un membre de 080 i un membre de Recstores, escolliran el guanyador o guanyadora.

Little Creative Factory dissenya la samarreta Rec.017

En aquesta edició, la marca escollida per dissenyar la samarreta Rec.0 ha estat la firma barcelonina Little Creative Factory . Una samarreta fidel a l’estil especial de la firma i que es posarà a la venda en exclusiva a la seva pop-up store del Rec.017. Aquest projecte va ser iniciat al 2013, i ja ha comptat amb els dissenys de Miriam Ponsa , Visual Poetry Barcelona , Sita Murt i Antoni Miro.

Rec.0 Experimental Stores va néixer l’any 2009 de la mà de professionals del món del disseny i la comunicació per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d’Igualada. En aquests vuit anys ’ha convertit en un festival de referència del món de la moda i de la cultura, amb la singularitat de donar vida a un patrimoni industrial únic a Catalunya. El Rec.0 rep uns 120.000 visitants
cada edició.

Rec.0 Experimental Stores desenvolupa la seva comunicació a través de la pàgina web ( www.rec0.com ) i les xarxes socials Facebook , Twitter , Instagram i al nou canal de difusió de Telegram .