Teatro

ReciclART School a L’Auditori Cornellà – 31 març

L’Auditori acull l’espectacle musical ‘ReciclART School’

ReciclART-School_web

 

 

 

 

 

 

Arriba a Cornellà aquesta iniciativa que convida a fer música amb objectes reciclats en el marc de la programació familiar ‘Berenem a L’Auditori’ “Els nens van fer servir el seu propi cos per produir sons que acompanyen el gran espectacle musical…” “Sensibilitzen d’una forma diferent, amb més de cent enginyosos instruments, tots fets amb materials reciclats…” aquestes són algunes de les crítiques que ha rebut aquest espectacle que el proper diumenge, 31 de març arriba a L’Auditori de Cornellà. ReciclART School és una funció musical, ideal per gaudir en família i creada a partir d’objectes reciclats. Tracta la importància de tenir cura del medi ambient i de la posada en pràctica de les famoses ‘3R’: reduir, reutilitzar i reciclar, però fent arribar el missatge al públic d’una forma divertida.

El públic es converteix en part activa i fonamental en el desenvolupament del muntatge amb centenars d’objectes reciclats que prenen protagonisme en l’escena. El resultat és una barreja de sensacions i emocions que permet experimentar en primera persona una enginyosa fórmula per gaudir i aprendre a tenir cura del planeta.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per només 10€ a www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02. Entrada gratuïta en compra anticipada amb el carnet del Club Súper3 i per als menors d’edat amb el carnet del TR3SC.

Una hora abans de l’espectacle es reparteix un berenar al hall del teatre amenitzat amb música.

PROPERS ESPECTACLES

L’Auditori&Teatre, espectacles en la sala gran:

 Zetzània en concert, 6 d’abril a les 21h: Concert commemoratiu pels 25è aniversari del grup vocal. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 18€.

 ‘El Preu’ d’Arthur Miler, 7 d’abril a les 19h: amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€. www.auditoricornella.com

 Frusques, 28 d’abril a les 19h: L’estranya història de quatre personatges entre roba de segona mà i restes de la societat de consum. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

 We Love Queen, 4 de maig a les 21h: extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i obra de Queen. Entrada anticipada: 22€ Entrada en taquilla: 29€

.  Oskara, 5 de maig a les 19h: Dues mirades cap a la dansa entre l’arrel més popular i l`expressió avantguardista. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.  Paco Montalvo, 11 de maig a les 21h: concert en el marc del XXXVI Festival de Arte Falmenco de Catalunya. Entrada anticipada: 22€ Entrada en taquilla: 29€.

 L’Estrena, 17 i 18 de maig a les 21h: La revista dels impossibles a càrrec de la Cia. Cornellà-Teatre. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 18€. Sala 2.cat, en petit format amb consumició gratuïta a La Fragua:

 Mai t’oblidaré!, 5 d’abril a les 21h: Lectura dramatitzada a càrrec de la Cia. CorEnllà Teatre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

 T de Microteatre, 3 de maig a les 21h: Muntatge de la Cia. MicroCornellàteatre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€. Berenem a L’Auditori: espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

 Adéu Peter Pan, 12 de maig a les 18h: Acte commemoratiu dels 25è aniversari de L’Auditori i compartit amb la programació de la Sala 2.cat. Entrades gratuïtes reservant les de forma anticipada per telèfon en el 93 474 02 02.

 Molsa, 2 de juny a les 18h: La història d’un gos molt especial. Acte compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

https://www.auditoricornella.com/