Regina | ESTRENA: «La filla del mar» Del 18/01 al 09/02. +14 anys

TEATRE FET PER (i per a) JOVES
La 3a TEMPORADA de teatre per adolescents i JOVES del Regina ha tornat i amb una nova estrena sota el braç. Aquest 2020 la jove i novíssima companyia «La Moderna del Poblenou» ens porta una adaptació del clàssic de Guimerà en format musical que no deixarà a ningú indiferent.
LA FILLA DEL MAR
Del 18 de gener al 9 de febrer | Teatre Musical
Dissabtes i diumenges a les 20h
– Recomanat a partir de 14 anys 
SINOPSI:
L’Àgata, una nena d’origen àrab arriba a un poble de costa portada pel mar com a única supervivent d’un naufragi. És acollida per una parella i creix al costat de la filla d’aquests, la Mariona, però el seu origen fa que la majoria de gent del poble la tractin i la vegin diferent. Ja de joves, la Mariona comença a sortir amb el Pere, un noi amb mala fama. Les enveges i rumors fan que aquesta relació arribi a la família d’ella, que amenaça amb fer- la fora de casa. Per poder-se veure amb la Mariona, en Pere es veu obligat a fer veure que se sent atret per l’Àgata, i sense voler-ho, quedarà encisat per ella descobrint així, l’única noia que sabrà estimar-lo amb senzillesa i sense amagar-se’n.
UN CLÀSSIC ACTUAL:
  “La filla del mar” és un musical de creació en constant evolució. El resultat d’un procés de creació col.lectiu que parteix de Guimerà, passa per una base consistent en l’adaptació del text i creació de la partitura on han anat afegint capes tots els integrants del muntatge. Un procés, però, que no donem encara per acabat. 
L’espectacle parla de l’instint d’auto-protecció. L’instint d’aquelles persones que són capaces d’arriscar-ho tot creuant mars inhòspits, grans serralades i murs de metall per trobar un forat on resguardar-se de la pobresa i de la mort. I com aquest és el principi d’un camí que, quasi mai troba solució. I alhora també ens parla de l’instint de sentir-nos protegits en la recerca d’un company/a de viatge que ens ajudi a superar les inclemències i la soledat de la nostra existència. Que ens proporcioni aquest caliu, aquest confort.