ActividadesActualidadMúsicaTeatro

Reviu la música de Raffaella Carrà amb el tribut més esperat aquest dissabte a L’Auditori de Cornellà


Fitzroy posa la nota teatral del cap de setmana al teatre cornellanenc
L’Auditori prepara un cap de setmana molt especial que comença dissabte, 7 d’octubre a les 20, amb un tribut molt especial. Hola Raffaella, un show de ritme trepidant i música i ball en directe homenatge a Raffaella Carrà i als seus grans èxits i coreografies que van marcar una època. La cantant i ballarina italiana Vanessa Grillone dona vida a la gran diva. Un repertori ple d’èxits ballables, frescos i desenfadats: ‘Para hacer bien el amor’, ‘Qué dolor’, ‘En el Amor Todo es Empezar’, ‘Fiesta’, ‘Caliente Caliente Caliente’, ‘Rumore’…

Amb el seu accent italià i la seva excel·lent caracterització, l’artista ens fa recordar ‘la Carrà’ original des del primer moment. A més, no faltaran a la festa els ballarins i els músics que, juntament amb Raffaella, plasmen fidelment l’estètica dels anys 70 i 80 amb coreografies pensades i creades per a l’ocasió pel coreògraf Víctor Rodrigo. Acompanyen una potent banda amb músics de reconeguda trajectòria nacional que han girat amb Jarabe de Palo, Rosario, Serrat, Moncho o Loquillo, entre altres.

I diumenge, 8 d’octubre, FitzRoy

I diumenge, 8 d’octubre, aixequem el teló per gaudir d’un dels èxits teatrals més actuals, Fitzroy, quatre dones al límit. Una comèdia de Jordi Galceran (El mètode Gronholm), dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez.

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar sobre si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

Amb aquesta trama sens dubte FitzRoy emocionarà al nostre públic. Una comèdia amb nom del capità i meteoròleg amb què es va batejar una de les muntanye més famoses del món per als escaladors. Una obra protagonitzada només per dones. Quatre persones intrèpides, cada una amb una personalitat i trajectòria diferents, però amigues de l’ànima, totes quatre, i ben catalanes, s’han aplegat per fer una autèntica proesa: ser les primeres dones que facin el cim d’aquesta muntanya llunyana, segons paraules del propi director, Sergi Belbel.
Així, l’escalada més arriscada del món arriba a L’Auditori de Cornellà.

Consulteu la resta de la programació de Tardor’23. Tenim preparats un munt d’espectacles més. Pots consultar la programació a www.auditoricornella.com