Risto Mejide a La Casa del Llibre (dimarts 26 de novembre)

risto

Dimarts 26 de novembre a les set del vespre el popular publicista presenta el seu nou llibre, un al·legat a “les empreses d’un mateix”

No busques trabajo. 50 excusas para no autoemplearse. Aquest és el títol del llibre que Risto Mejide ha publicat recentment a l’editorial Gestión 2000. En ell, el conegut publicista, que es va fer popular arran de les seves polèmiques aparicions al programa de televisió Operación Triunfo, explica les estratègies necessàries per converitr-se en marca d’un mateix, aconseguint feina sense la necessitat de ser contractat.

Amb un to irònic i mordaç, el llibre de Mejide es desenvolupa en dues direccions: d’una banda exposa la situació laboral actual, elaborant un discurs crític i desconfiat amb la realitat, i de l’altra du a terme un text, proper als manuals de coaching, en què explica la manera de crear l’ocupació laboral un mateix, en l’actual marc de desconcert.

A banda del seu recorregut com a publicista amb diverses empreses (Bassat Ogilvy & Mather, Saatchi & Saatchi o Euro RSCG, entre d’altres), Risto Mejide ha escrit llibres en què creua el discurs empresarial amb les reflexions pràctiques del dia a dia (El pensamiento negativo o Annoyomics, per exemple). A més a més, Mejide també imparteix conferències per empreses on exposa la seva experiència treballant amb marques i l’estratègia per consolidar-ne una, així com la manera de convertir-se un mateix en una marca.

Dimarts 26 de novembre a La Casa del Llibre Alfonso Alcántara, assessor en empresa 2.0, productivitat i reputació online, acompanyarà l’autor en la presentació del seu nou llibre