ROGER MAS, Irredempt (20 d´abril) L´Auditori

maxresdefaultROGER MAS

Irredempt

dimecres
20 abril 2016
Hora:21:00h
Preu:De 22€ a 28€

 

Roger Mas presenta el seu nou disc “Irredempt” dins de la programació AMPLIFICATS de L’AUDITORI i del Festival Mil·leni.

i artistes convidats
Roger Mas, veu i guitarra
Luis Danés, disseny i escenografia
Jordi Rotés, disseny tècnic de so
Joan Teixidó “Teixi”, disseny i tècnic de llums

Roger Mas presenta el seu nou disc “Irredempt” dins de la programació AMPLIFICATS de L’AUDITORI i del Festival Mil·leni.

rograma

Tornar als orígens

Roger Mas torna al Festival Mil·lenni per a presentar el seu nou disc “Irredempt”, al qual estrena repertori des de “A la casa d’enlloc” (2010). Al seu retorn, ha volgut tornar als orígens amb un espectable molt especial, ideat i pensat junt a l’escenògraf i creador Lluís Danés, al qual, envoltat de miralls, farà una recreació molt actual de les formes clàssiques de la cançó d’autor. Amb la veu i la guitarra acústica com a centre, compartirà amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i imaginaris. Tan senzills teixits permeten assaborir a fons la seva magnífica veu; el to, dicció i èmfasis d’actor dramàtic es paladegen en cançons tan narratives com la seva adaptació de “Lo compte Arnau” de Jacint Verdaguer o la tragèdia de tints clàssics que suposen la seva visió del poema de Goethe “El rei dels verns”. La transcendència de la seva música també arriba a les precioses cançons d’amor, com el single “Ella té un cel als ulls”. Roger Mas, exercint de rapsode en “Sota una fina capa de cendra”, integrant la seva pròpia mitologia amb la grega en “Pols de nimfa”, convertint “Pregària” en una espècie de pregària transcultural en català i àrab o portant al seu terreny “La lluna girà”, una cançó de Salvador de Bahia, demostra que en el seu cas menys és més.