Música

ROSARIO A L’AUDITORI FÒRUM (2 DE MARÇ)

ROSARIO A L’AUDITORI FÒRUM

 

Capturadepantalla2017-10-24alas17.07.46.170757

 

Entrades a la venda dilluns 30 d’octubre atheproject.es

Gitana, artista de gran talent, mestra de les noves generacions, Rosario, la flor més tendra de las Flores, torna a Barcelona i ho fa dins de la programació delGuitarBcn 2018.

La cita, el divendres 2 de març a l’Auditori del Fòrum (21.30h.)

Guanyadora de dos Grammy llatins, la filla petita delPescaílla i de la gran Lola Flores ens mostrarà en directe els temes del seu nou disc que es publicarà a finals de novembre  -un directe gravat al Teatro Real amb tots els seus èxits de sempre- amb el seu toc inconfusible que barreja amb quantitats perfectes ritmes llatins, rumba, jazz, pop i, per descomptat, el millor del flamenco. Simplement Rosario.

 

guitarbcn.com

 

 

ROSARIO EN EL AUDITORI DEL FÒRUM

Entradas a la venta el lunes 30 de octubre entheproject.es

Gitana, artista de gran talento, maestra de las nuevas generaciones, Rosario, la flor más tierna de las Flores, vuelve a Barcelona y lo hace dentro de la programación delGuitarBcn 2018.

La cita, el viernes 2 de marzo en el Auditori del Fòrum (21.30h.)

Ganadora de dos Grammy latinos, la hija pequeña delPescaílla y de la gran Lola Flores nos mostrará en directo los temas de su nuevo disco que se publicará a finales de noviembre -un directo grabado en el Teatro Real con todos sus éxitos de siempre- con su toque inconfundible que mezcla en cantidades perfectas ritmos latinos, rumba, jazz, pop y, por supuesto, el mejor del flamenco. Simplemente Rosario.