Rubèn de Eguía presenta Caer y Volar (30 de maig) Teatre Romea

916aa161-fba1-43fe-a43a-df00b850c341

Rubèn de Eguía presenta Caer y Volar
Cançons, poesia i música conformen el projecte més personal de l’artista català
Dilluns, 30 de maig · 20 hores · Teatre Romea (C/ Hospital, 51)

Rubèn de Eguía presenta per primer cop el seu projecte més personal: Caer y volar. Amb lletra i música pròpies, arranjaments d’Antonio Comas i producció de Roger Cantí, Rubèn canta 11 temes personals, que es mouen entre el pop, el folk i la música d’autor. El projecte va nèéxer a l’habitació d’un apartament de Madrid quan, de matinada i com fruït d’una necessitat, les cançons van començar a brollar acompanyades d’una guitarra.
Acompanyen el recital en directe els músics Guillem Arnau (bateria), Roger Cantí (guitarra), Pere Carlos (baix), Oriol Guillén (guitarra), Marta Muñoz (Teclats) i Aina Sánchez (Veus).

Rubèn de Eguía, comença a estudiar música i piano de petit, i s’inicia en l’escriptura de poesia d’adolescent, composant versos per a si mateix. Després deixa a un costat la música per centrar-se en els esports i la formació teatral. Treballa d’actor amb directors com Josep Maria Pou, Xavier Albertí, Lluís Homar, Josep Maria Flotats, Calixto Bieito, Àlex Rigola o Josep Maria Miró.

Amb el projecte Caer y Volar, Rubèn de Eguía troba en la composició de cançons el punt de trobada entre música, poesia i escenari.

L’acte tindrà lloc al Teatre Romea (C/ Hospital, 51)
dilluns, 3 de maig a les 20 h.