Saló del Manga de Barcelona (del 31 d´octubre al 3 de novembre)

490_x_XIXmanga_cartel_castellano

xix_salo_del_manga_de_barcelona

Fira Barcelona
Av Reina Maria Cristina, 2*16

dijous, divendres i dissabte de 10:00 h a 21:00 h

Els visitants disfressats
de personatges manga,
anime o videojocs,
podran entrar gratis
el divendres 1 de novembre
diumenge de 10:00 h a 20:00 h

El XIX Saló del Manga de Barcelona ocupa els Palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc, així com la Plaça Univers que queda dins del recinte del festival. L´entrada al recinte tant per a públic com per a professionals tindrà dos accessos: pel carrer Lleida i per l´Avinguda Reina Maria Cristina. Al Palau 2 es trobaran els expositors, els tallers de manga i de cuina japonesa, les exposicions, la sala d´actes, els espais de videojocs i altres activitats. Al Palau 1 s´ubicarà l´escenari on tindran lloc els concerts, els balls i els concursos de cosplay i de karaoke.

«Manga en joc» és el títol de la gran exposició que marcarà un dels punts d’interès del certamen. La mostra, comissariada per l’especialista Marc Bernabé, repassarà les obres més interessants del manga i l’anime dedicades al gènere esportiu.

Una altra exposició, «Els nostres mangakas», ens acostarà als autors espanyols que s’han deixat captivar pel manga i que han arribat a crear tot un nou gènere al nostre país.

S’ha confirmat ja la presència dels els autors Shintaro Kago i Li Kunwu, a més de cinc cuiners amb estrelles Michelin que impartiran tallers i conferències de gastronomia japonesa: Carme Ruscalleda, Ricardo Sanz, Hideki Matsuhisa, Albert Raurich i Jordi Esteve.