Saló Internacional del Turisme a Catalunya (del 4 al 6 d’abril del 2014)

image_gallery

 

 

 

 

 

 

Dates: del 4 al 6 d’abril del 2014
Horari: de 10.00 a 20.00h
Edició: 23a
Caràcter: Professional i obert al públic
Periodicitat: Annual
Ubicació: Recinte de Montjuïc – Palau 8
Av. Reina Maria Cristina, s/n – 08004 Barcelona

 

El SITC, que se celebra del 4 al 6 d’abril en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, presenta enguany les millors experiències turístiques que ofereixen les destinacions de proximitat en diferents àmbits com la gastronomia i l’enoturisme, el càmping o el turisme rural. També tindrà especial rellevància l’oferta internacional, destacant els països asiàtics i del Mediterrani. La gastronomia, amb un espai amb degustacions, i el turisme 2.0 són alguns dels protagonistes d’aquesta edició

 

El saló compta amb la millor oferta en turisme d’experiències.
Vine i podràs inspirar-te, buscar i reservar unes vacances a mida.

 

Turisme Nacional

El millor lloc per a planificar unes vacances a prop de casa o coneixent els atractius turístics de províncies i comunitats espanyoles.
Internacional – Mediterrani

 

El SITC presentarà la millor oferta per a viatjar a l’estranger, des de propostes per a descobrir els encants dels països del Mediterrani fins a viatges de mitjà i llarg recorregut.


Enoturisme

Amb tota l’oferta enoturística: visites a caves, cursos de tasts, passejos entre vinyes, sortides en bicicleta, excursions a cavall o en globus, tours fotogràfics…

Creuers

El saló ofereix l’oferta més completa de creuers pel Mediterrani, el Carib o el Mar del Nord, entre d’altres rutes. Participen les principals naviliers i empreses especialitzades del sector.

Càmping
Espai dedicat al turisme del càmping. Concentra els millors establiments i allotjaments especialitzats: bungalows, caravanes, autocaravanes, mobil-homes, zones d’acampada…

Agències de viatge

Les agències de viatges proposen vacances personalitzades a preus exclusius durant el saló. És el millor lloc per a inspirar-te, deixar-te aconsellar pels experts i trobar el viatge dels teus somnis.

Turisme Rural

El SITC dedica un espai al turisme rural a Catalunya en el que es mostraran les millors destinacions per les vacances que combinen natura, gastronomia, esport i família.

Àrea Gastronòmica

A través del millor de la seva gastronomia, es mostraran els atractius turístics més importants de vàries zones i tota la seva oferta cultura, esportiva i d’oci.

Més informació a http://www.saloturisme.com/