Sant Cugat busca Músics de carrer

 

Sant Cugat busca Músics de carrer

 

33011624975_76a4c76849_o

 

 

 

 

 

 

El projecte Músics de carrer Sant Cugat oferirà espais per a la música en directe als músics que ho sol·licitin i passin la selecció

Els grups seleccionats tocaran en deu espais identificats de l’eix comercial en dues franges horàries diàries des del 17 d’abril al 30 de setembre

Músics de carrer és un programa de dinamització musical de l’espai públic a Sant Cugat en el qual s’identificaran uns espais determinats de l’eix de vianants del centre de la ciutat per a què durant el dia s’hi instal·lin diferents bandes musicals seleccionades amb anterioritat i hi puguin tocar.

Amb aquest projecte, l’ajuntament podrà oferir espais per al directe per donar a conèixer el talent local, ordenar l’activitat musical al centre de Sant Cugat i crear nous espais per a la promoció musical. El projecte Músics de Carrer s’adreça a tots els músics, tant professionals com amateurs, així com a persones vinculades a centres de formació musical (centres educatius, corals, grups instrumentals, combos, etc.), de la ciutat.

Com funciona?

L’Ajuntament donarà 30 llicències per participar al projecte Músics de carrer, que tindrà una durada de 5 mesos (del 17 d’abril al 30 de setembre). Hi haurà 10 espais musicals situats a l’eix de vianants del centre de Sant Cugat:

 • Pl. Lluis Millet
 • Cruïlla entre carrer Rosselló, carrer Valldoreix i carrer Sant Bonaventura
 • Plaça Dr. Galtés
 • Cruïlla carrer Santa Maria i carrer Xerric
 • Plaça dels Quatre Cantons
 • Carrer Santiago Rossinyol (a l’alçada del carrer Mir)
 • Carrer Santiago Rusiñol  cantonada pl. d’Octavià
 • Cruïlla entre el carrer de la Torre i el passeig Francesc Macià
 • Cruïlla del carrer de la Creu, carrer Montserrat i av. Cerdanyola
 • Cruïlla Av. Cerdanyola i pg. TorreBlanca

 

Les propostes seleccionades s’estructuraran en tres categories

 • Músics individuals
 • Formacions de 2 a 5 integrants, i fins a 10 integrants per a les formacions vocals
 • Escoles o projectes formatius.

 

Es donarà a les bandes seleccionades un element distintiu que hauran de posar en un lloc ben visible en les seves actuacions.

Convocatòria

L’1 de març l’Ajuntament de Sant Cugat obre el període per sol·licitar participar al projecte Músics de Carrer fins al 20 de març. La primera temporada de músics de carrer començarà el 17 d’abril i finalitzarà el 30 de setembre del 2017 (ambdós inclosos).

Es posaran a disposició 30 llicències que donaran accés al projecte Músics de Carrer i que un jurat seleccionarà d’entre les peticions rebudes. El llistat dels músics seleccionats es publicarà al web municipal el 31 de març.

Cada músic seleccionat podrà tocar un màxim de dues hores seguides, i l’horari del projecte a la ciutat serà de dilluns a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 a 20 h i diumenges d’11 a 13 h. En aquest enllaç trobareu les condicions de participació.

En la presentació del projecte la tinenta d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat el caràcter col·laboratiu de la proposta “que ens permetrà fer aflorar el talent santcugatenc alhora que regulem les actuacions musicals a l’espai públic. Tenim una magnífica ciutat amb un magnífic teixit comercial que dóna tot el suport a la proposta”. A la presentació Fortuny ha estat acompanyada de la regidora de Comerç, Mayte Pérez, i el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.