ActividadesActualidadExposiciones

Santa Eulàlia 2018 | Exposicions i activitat Jornada de Portes Obertes Jornada de Portes Obertes Diumenge 18/2/2018 | Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Santa Eulàlia 2018 | Exposicions i activitat

Jornada de Portes Obertes

Diumenge 18/2/2018 | Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

12e69318-ab98-4163-9b92-6467fc59cebf

L’exposició ‘Allora & Calzadilla’ és una de les que serà possible visitar durant la jornada de portes obertes.
Amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia de Barcelona, aquest diumenge 18 de febrer del 2018 la Fundació Antoni Tàpies celebra una Jornada de Portes Obertes. Us convidem a visitar les exposicions Allora & Calzadilla i Antoni Tàpies. T de Teresa i a participar en l’activitat familiar T de Traç.  La jornada gratuïta tindrà lloc entre les 10 i les 15 h.

Exposicions

Allora & Calzadilla 
A través d’una obra rica i complexa, marcada per un afany investigador, els artistes Jennifer Allora i Guillermo Calzadilla, residents a Puerto Rico, han embastat una xarxa de complicitats que explora el fet cultural, l’històric i el geopolític.
Més informació i horaris performaces

Antoni Tàpies. T de Teresa
La presentació de la sèrie de dibuixos d’Antoni Tàpies titulada Sèrie Teresa (1966) juntament amb la sèrie de litografies i collages Cartes per a la Teresa (1974) ret homenatge a la seva relació de parella. Aquestes obres celebren un llenguatge privat, accessible només per a aquells que en van fer ús. | Més informació

Activitat familiar

T de traç 
Activitat familiar a l’entorn de l’exposició Antoni Tàpies. T de Teresa. Diumente serà gratuïta. A les 12 h. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys amb els seus acompanyants. Cal realitzar reserva prèvia.
Més informació