Sara Blanch, recent guanyadora del 4t premi del Concurs Francesc Viñas, protagonista de La Cambiale di Matrimonio amb els Amics de l’Òpera de Sarrià (dissabte 30 de gener)

cache_26315644

Sara Blanch, recent guanyadora del 4t premi del Concurs Francesc Viñas, protagonista de La Cambiale di Matrimonio amb els Amics de l’Òpera de Sarrià

El proper dissabte 30 de gener a les 20.00 hores i diumenge 31 de gener a les 18.00 hores els Amics de l’Òpera de Sarrià, presenten La Cambiale di Matrimonio de Gioachino Rossini dins de la II Temporada d’Òpera de Cambra de Barcelona al Teatre de Sarrià.

 

 

En aquesta ocasió, la interpretació dels cantants, anirà acompanyada de la versió íntegre per orquestra, amb la direcció musical d’Assunto Nese al capdavant de l’Orquestra Barcelona Concertante. L’orquestra està formada per 19 músics de l’Acadèmia de Música Concertante i és l’orquestra resident del teatre de Sarrià i dels Amics de l’Òpera de Sarrià des de 2013.

El repartiment vocal, a més d’estar encapçalat per la premiada Sara Blanch, el conformen els cantants Mercedes Gancedo, Pedro Quiralte, Raúl Baglieto, Gustavo de Gennaro i Néstor Pindado a més dels figurants Blanca Marsans, Juan Carlos Blanco i Úrsula Valls.

La II Temporada d’Òpera de Cambra de Barcelona al Teatre de Sarrià està organitzada pels Amics de l’Òpera de Sarrià, entitat que té com a missió la difusió de l’òpera i de la cultura. Al capdavant del projecte hi podem trobar el violinista i pedagog Assunto Nese, el tenor finalista del Concurs Viñas, Marc Sala i el director artístic Raúl Giménez, tenor de fama internacional.