Sara Roy i El Bobe s’incorporan a Cruïlla de Tardor actuaran el 5 de novembre a la Sala Apolo i el 25 de novembre a La 2 de Apolo respectivament.

Sara Roy i El Bobe s’incorporan a Cruïlla de Tardor :: CAST A CONT
 Cruïlla de Tardor anuncia la incorporació de dos artistes més al seu cartell: Sara Roy i El Bobeque actuaran el 5 de novembre a la Sala Apolo i el 25 de novembre a La 2 de Apolo respectivament. 
  Després d’anunciar la cancel·lació del concert de Miki Núñez previst pel dia 15 d’octubre, degut a la decisió de la Sala Razzmatazz de no obrir, l’organització del Cruïlla de Tardor anuncia dues noves incorporacions al seu cartell. 

El 5 de novembre de 2021, la Sala Apolo acollirà el concert d’una de les noves veus del panorama pop català i estatal Sara Roy, que presentarà el seu nou disc (A)mar, un disc ple d’afecte per la gent que l’envolta i l’ha ajudat a arribar on és. També és un homenatge al mar que, igual que Sara Roy, és tranquil però xoca amb força contra les roques. L’àlbum inclou cançons en català i castellà i col·laboracions com Tot és més fàcil, l’esperat duet amb Miki Núñez, i Desde la ventana, amb la Suu. 

Si el 5 de novembre el pop prendrà el control de la Sala Apolo, el dia 25 de novembre seran els ritmes urbans els protagonistes del concert de La 2 amb l’actuació d’El Bobe. Amb sols 19 anys aquest jove barcelonés està conquerint l’escena gràcies a la seva combinació d’estils que van del afro-trap, afrobeat, el drill, el dembow o el rap, però sobretot per una capacitat innata per fer hits com Ella (amb el que porta més 30 milions de reproduccions sols a Spotify) o Aventador.   
  
Sara Roy y El Bobe se incorporan a Cruïlla de Tardor 
 
Cruïlla de Tardor anuncia la incorporación de dos artistas más a su cartel: Sara Roy y El Bobe que actuarán el 5 de noviembre en la Sala Apolo y el 25 de noviembre a La 2 de Apolo respectivamente.

Después de anunciar la cancelación del concierto de Miki Núñez previsto para el día 15 de octubre, debido a la decisión de la Sala Razzmatazz de no abrir, la organización del Cruïlla de Tardor anuncia dos nuevas incorporaciones a su cartel.
 

 El 5 de noviembre de 2021, la Sala Apolo acogerá el concierto de una de las nuevas voces del panorama pop catalán y estatal Sara Roy, que presentará su nuevo disco (A)mar, un disco lleno de afecto por la gente que lo rodea y la ha ayudado a llegar donde es. También es un homenaje al mar que, igual que Sara Roy, es tranquilo pero choca con fuerza contra las rocas. El álbum incluye canciones en catalán y castellano y colaboraciones como Todo es más fácil, el esperado dúo con Miki Núñez, y Desde la ventana, con Suu.

Si el 5 de noviembre el pop tomará el control de la Sala Apolo, el día 25 de noviembre serán los ritmos urbanos los protagonistas del concierto de La 2 con la actuación de El Bobe. Con solo 19 años este joven barcelonés está conquistando la escena gracias a su combinación de estilos que van del afro-trap, afrobeat, el drill, el dembow o el rape, pero sobre todo por una capacidad innata para hacer hits como Ella (con el que puerta más 30 millones de reproducciones solo en Spotify) o Aventador.