SAVE THE DATE! VINE A LA 5ª EDICIÓ DEL OPEN DAY! 6 de maig

 

SAVE THE DATE! VINE A LA 5ª EDICIÓ DEL OPEN DAY!

OR-BANNER-PUD-620x380px-1

El pròxim 6 de maig tindrà lloc una de les trobades més esperades de l’any: una nova edició de l’Open Day! Un esdeveniment en el que l’art i la innovació seran l’objectiu principal, i on la comunitat creativa de Poblenou obrirà les seves portes de 12 a 22h per tal d’oferir una ampli ventall de propostes culturals.

Galeries d’artcentres de creacióestudis d’artistesproductores audiovisualsespais gastronòmicsbotigues i hotels se sumen a aquesta nova proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per aquesta ocasió.

A més del que es podrà veure en els diferents espais durant l’Open Day, Poblenou Urban District organitzará un conjunt d’esdeveniments con són l’Urban District Festival, el Markerspaces Circuit i, d’altra banda, també tindrà lloc el Independent Festival Barcelona Coffee, organitzat per membres de Poblenou Urban District.

L’Open Day es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini de San Miguel i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

URBAN DISTRICT FESTIVAL

El Urban District Festival és un festival de cultura contemporània multidisciplinar, comissariat i produït per Poblenou Urban District en col·laboració amb La Plataforma. Amb una programació paral·lela a l’Open Day i coincideix en el seu objectiu; donar visibilitat a l’art i la creativitat que te lloc al Poblenou.

Intervencions d’art urbà, mercat d’art, concerts, projeccions audiovisuals de curtmetratges, foodtrucks, workshops, etc.

 

MAKERSPACES CIRCUIT

Makerspaces Circuit és el primer prototip de Fab City amb una ruta per diferents espais del Poblenou; laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional que obriran les seves portes i oferiran demos de fabricació robòtica, impressió 3D, tall làser i molt més.