Segona edició del Suite Festival (del 17 de gener fins el 18 de maig) Gran Teatre del Liceu

10547668_659625787469445_8899682227407719882_n

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sopa de Cabra, Paul Anka, Johnny Hallyday, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Julieta Venegas, Manuel Carrasco, Chris Cornell i Michel Camilo

 

• El Suite Festival inaugura la seva segona edició el 17 de gener amb l’única actuació a Barcelona de la llegendària banda de rock català Sopa de Cabra.

• Manuel Carrasco i Julieta Venegas passaran pel Suite Festival per presentar els seus nous treballs.

• Paul Anka, Johny Hallyday – única actuació a Espanya en la seva carrera -, Chris Cornell – primera actuació a Espanya d’aquesta gira-, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra i Michael Camilo cinc internacionals de luxe que formaran part d’aquesta gran producció.

• En els propers dies l’organització anunciarà noves actuacions fins un total de 12 dates.

S’han presentat els 8 primers concerts de la segona edició del Suite Festival al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La presentació ha anat a càrrec del Sr. Juli Guiu, president de la promotora Edicions Musicals Clipper’s i director del Festival “Es un orgull per Clipper´s el poder realitzar un festival a Barcelona, i en un marc incomparable i únic a nivell mundial com el Gran Teatre del Liceu.

Estem molt contents de poder portar espectacles únics o per primera vegada tant al Liceu com al pais i estic molt agraït a totes les parts que el fan possible: patrocinadors, sponsors i col.laboradors així como la direcció i treballadors del Liceu.” I del Sr. Roger Guasch, director del Gran Teatre del Liceu “Suite Festival és una de les apostes del Liceu per apropar diferents públics al Teatre, per fer-lo més social.

El festival ens ajuda a trencar barreres i que nou públic vingui i conegui el Liceu, la nostra activitat pel que fa a l’òpera i la lírica. Un exemple d’això és el creuament de públics que podem fer del concert de l’any passat amb Krafwert, que segons la nostra directora artística Christina Sheppelmann és un públic objectiu per poder-los oferir l’òpera Quartet la propera temporada amb el director d’escena Alex Oller. Suite Festival és una aposta ferma de futur del Liceu i l’èxit de la primera edició ho referma.”

El Suite Festival neix i es consolida en la seva 2ª edició amb vocació de reunir als millors artistes locals, nacionals e internacionals dins d’una programació estable i de qualitat, en un ambient íntim i proper i dins d’un dels recintes més emblemàtics símbol cultural de la ciutat de Barcelona.

Durant la presentació s’ha revelat el cartell d’ artistes que a partir del 17 de gener fins el 18 de maig durant 12 jornades acostarà el Gran Teatre del Liceu a tot tipus de públic, complint així amb l’objetiu que aquest sigui el “Liceu de Tots”. En els propers dies se donaran a conèixer la resta d’ actuacions.

La inauguració del Suite Festival el dia 17 de gener anirà a càrrec del mític grup català Sopa de Cabra que després de 15 anys s’han unit per gravar el seu nou àlbum “Cercles”, que presentaran per primera i única vegada a Barcelona dins d’aquest incomparable escenari que ofereix el Gran Teatre del Liceu. Paul Anka cantant i compositor canadenc és una altra de les cites ineludibles que ens proposa la segona edició del Suite Festival. Johnny Halladay amb més de 110 milions de discos venuts i considerat com el pare del “Rock’n’Roll” i del “Twist Francès” serà una altra de les cites obligades del festival, a més de tractar-se de l’única actuació de la seva carrera a Espanya. Emir Kusturica acompanyat del seu grup The No Smoking Orchestra reviurà els moments més màgics de la seva filmografia en aquest únic concert previst fins ara en el territori espanyol.

Julieta Venegas i Manuel Carrasco dos cantautors que se sumen a aquest cartell presentant nou treball. El multipremiat amb varios grammy i nominat a diversos globus d’Or Chris Cornell ens presentarà el seu “Higher Truth”, la primera actuació a Espanya d’aquesta gira. Un treball 100% seu sense influències de ningú més i el dominicà Michael camilo, serà l’encarregat de luxe de posar punt i final a aquesta segona edició del Suite Festival.

Durant els propers dies es donaràn a conèixer noves dates i nous concerts.

PROGRAMACIÓ SUITE FESTIVAL 2016
• 17 DE GENER SOPA DE CABRA ( 20 Hores)
• 30 DE GENER PAUL ANKA ( 21 Hores)
• 8 DE MARÇ JOHNY HALLYDAY ( 21 Hores)
• 21 DE MARÇ EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA (21
Hores)
• 10 D’ ABRIL JULIETA VENEGAS ( 20 Hores)
• 13 D’ ABRIL MANUEL CARRASCO ( 21 Hores)
• 21 D’ ABRIL CHRIS CORNELL ( 20 Hores)
• 18 DE MAIG MICHAEL CAMILO ( 21 Hores)

Entrades ja a la venda a www.suitefestival.com i www.ticketmaster.es