S’estrena “A propósito de Llewyn Davis”, dels germans Coen als cinemes l´1 de gener

a_proposito_de_llewyn_davis-cartel-5286

S’estrena “A propósito de Llewyn Davis”, dels germans Coen

La pel·lícula, protagonitzada per Oscar Isaac, arriba als cinemes el dia 1 de gener

Amb una ja extensa filmografia (Sangre fácil, Barton Fink, El gran Lebowski, Un tipo serio, No es país para viejos…) els germans Coen acostumen a provocar gran expectació amb cadascuna de les seves pel·lícules. El dia 1 de gener arriba als nostres cinemes A propósito de Llewyn Davis, que és ja una de les obres més ben valorades de la seva trajectòria, amb crítiques entusiastes i amb reconeixements tan importants com el Gran Premi del Jurat en l’última edició del Festival de Cinema de Cannes.

El film, protagonitzat per Oscar Isaac, ens trasllada a l’any 1961 i narra la història d’un jove cantant de folk que sobreviu com pot al Greenwich Village de Nova York. Amb la seva guitarra al coll, i protegint-se de l’implacable hivern a la ciutat, Llewyn Davis lluita per convertir-se en un músic d’èxit. Amb pocs recursos econòmics (que obté gràcies a petits serveis i a les ajudes dels seus amics), s’acabarà traslladant a Chicago, on li sorgirà l’oportunitat de fer una prova per a un important magnat de la música.

A propósito de Llewyn Davis està nominada a tres Globus d’Or i és una de les pel·lícules preferides en la propera edició dels premis Oscar. Compta, a més d’Isaac, amb altres actors i actrius com Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund, Justin Timberlake o F. Murray Abraham.