Sílvia Abril i Àngels Barceló tanquen la temporada de WHITE RABBIT RED RABBIT a la Barts (12, 19 de juny i 28 de juliol)

Sílvia Abril i Àngels Barceló tanquen la temporada de WHITE RABBIT RED RABBIT a la Barts, que tindrà una funció extra al SINGLOT Festival amb Andreu Buenafuente

 triptic_wrrr_400

 

 

 

 

 

 

WHITE RABBIT RED RABBIT torna a la Sala BARTS després d’un mes de descans: Sílvia Abril (12 de juny) i Àngels Barceló (19 de juny) protagonitzaran les dues últimes funcions de la temporada a la Sala Barts L’espectacle tornarà el 28 de juliol amb Andreu Buenafuente en el marc del SINGLOT Festival 2017. Tots tres rebran el text del dramaturg Nassim Soleimanpour en el  mateix moment de sortir a l’escenari, tal i com ho han anat fent els seus predecessors Berto Romero (15 de maig) Bruno Oro (8 de maig), Nora Navas (1 de maig), Clara Segura (24 d’abril) Jordi Basté (10 d’abril) i Àngel Llàcer (3 d’abril).

WHITE RABBIT RED RABBIT, estrenada al Festival Fringe d’Edimburg l’any 2011, és un exercici teatral sense director, assajos ni procés de producció. Cada funció és única i irrepetible perquè cada representació té un intèrpret diferent. Whopi Goldberg, Nathan Lane, Alan Cuming, Patrick Wilson i Kean Loach, entre d’altres, han encarat el repte WHITE RABBIT RED RABBIT i espectadors de 15 països diferents han mantingut el silenci al voltant de l’experiència. El muntatge de la SALA BARTS és una coproducció d’EL TERRAT i HAUSE & RICHMAN i suposa l’estrena a l’Estat d’aquest text.

 

INTÈRPRETS: 

Àngel Llàcer  3 d’abril

 Jordi Basté  10 d’abril

 Clara Segura 24 d’abril

 Nora Navas 1 de maig

 Bruno Oro  8 de maig

 Berto Romero 15 de maig

 Sílvia Abril 12 de juny

Àngels Barceló  19 de juny

Andreu Buenafuente 28 de juliol (SINGLOT Festival)

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Venda d’entrades

Totes les funcions a les 21h. Entrades de 16 a 20€