Cine y series

Sitges dedica l’espot de 2017 als seus fans

Sitges dedica l’espot de 2017 als seus fans

 

 

2017_premsa_newsletter_02

 

 

L’agència de publicitat China és l’autora de la peça, en la qual els aficionats esperen la seva dosi de sang

Per primera vegada, i aprofitant la celebració del 50 aniversari, el Festival dóna la volta a la càmera en el seu espot publicitari i posa el focus en els que ho fan possible: els aficionats que omplen les butaques i donen vida i sentit al certamen. Es tracta d’un homenatge merescut als grans protagonistes del Festival, que arriba en to de Dràcula, que és el leit motiv de Sitges 2017.

L’espot corporatiu del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya aquest 2017, realitzat una vegada més per l’agència de publicitat China, ret homenatge als aficionats a través d’imatges en la què diversos fans apareixen en primer pla esperant la seva dosi de sang.

Rafa Antón –director creatiu executiu de China i responsable de la campanya del Festival des de 2002– i Miguel Ángel Duo –director creatiu de China–, argumenten el paral·lelisme que l’espot ofereix entre l’aficionat i els vampirs: “Hi ha dos tipus de persones que necessiten sang per sobreviure: unes, òbviament, són els vampirs. Les altres són els fans del cinema fantàstic i de terror, que clamen per la seva dosi en forma de pel·lícules sagnants. La raó per la qual, any rere any, mai es perden la seva cita amb el Festival”. Aquest paral·lelisme entre uns –vampirs– i altres –fans–, serveix per a què el Festival segelli per partida doble un homenatge a la figura de Dràcula, l’etern addicte a l’hemoglobina, i els aficionats que omplen les sales de Sitges, la fidelitat fa del Festival un lloc especial edició rere edició.

L’espot és una de les peces centrals de la campanya de Sitges 2017 i s’està projectant en televisions, cinemes i a través dels canals d’Internet. Es pot veure aquí.

 

Fitxa tècnica de l’espot

Rafa Antón: director creatiu executiu

Miguel Ángel Duo: director creatiu