SKIN IN FLAMES (La pell en flames), obra de Guillem Clua, al Park Theatre de Londres del 13 de maig al 7 de juny de 2015.

skin_in_flames_front2

 

 

 

 

 

Bots & Barrals presenta la seva nova producció, Skin in Flames, obra traduïda a l’anglès de l’original La pell en flames, de l’autor català Guillem Clua que tindrà lloc al prestigiós Park Theatre de Londres durant 4 setmanes aquest proper maig: del 13 de maig al 7 de juny de 21015.

Bots & Barrals, companyia que exporta teatre català a Londres, torna aquesta primavera amb l’estrena al Regne Unit de Skin in Flames.

Amb co-producció amb la reconeguda Companyia londinenca StoneCrabs, aquest projecte vol contribuir a la internacionalització i l’exposició de la dramatúrgia catalana a un públic anglès.

Dirigida per Sílvia Ayguadé i Franko Figueiredo, l’obra s’explora des del mestissatge artístic dels seus directors, Ayguadé catalana i Figueiredo brasiler, ambdós amb traject ria, formació i experiència a la capital britànica de més d’una dècada. L’escenografia és a càrrec de la dissenyadora Valerie Kaneko-Lucas.

Els actors, amb repartiment encapçalat per les actrius catalanes Bea Segura, nominada a millor actrius als Premis Max i Premis Butxaca, Hierro (2009), Salvador (Puig Antich) (2006), Hospital Central (Tele5), Los Serrano (Tele5), El comisario (TvE), La Riera (TV3) o El Cor de la Ciutat (TV3). Laya Martí (Los amantes pasajeros, Almodóvar, 2013), (Yo soy la Juani, Bigas Luna, 2005), i els actors Almiro Andrade i David Lee-Jones, ambdós amb extensa experiència en els escenaris londinencs.

Tal i com es va organitzar en la prèvia producció de la companyia, A Taste of Catalan Contemporary Theatre, l’obra va acompanyada d’activitats paral.leles en forma de col.loquis i ponències sobre la dramatúrgia catalana actual, amb convidats com el mateix autor, Guillem Clua, o la catedràtica d’arts escèniques de referència al Regne Unit Maria Delgado .

L’obra:

Una nena innocent. Una guerra civil. Una fotografia mundialment aclamada.
La pell en flames narra la hist ria d’un fotoperiodista que va aconseguir la fama en capturar la imatge d’una nena volant pels aires com a conseqüència d’una explosió. Ara torna al país on va fer la coneguda fotografia vint anys abans per rebre un premi per una periodista local, Hanna, no hi està d’acord. La dona l’entrevista en una habitació d’hotel, i ambdós qüestionen, què va passar el dia fatídic que la fotografia es va fer confrontant-lo amb una hist ria que li serà extremadament familiar.
Qui era la noia de la foto? Com va canviar la seva vida, i la del seu país, i la del món, aquella imatge?
“Qualsevol espectador de ‘La pell en flames’ hauria de vestir roba d’amiant. Aquest intens drama de Guillem Clua encén una flamarada teatral de suspens i sorpreses que socarrima la imaginació” Jill Ritter, River Front Times,
Skin in Flames és l’estrena al Regne Unit de l’obra guardonada més internacional de Guillem Clua

Press night:
Dia 14 maig del 2015 a les 19.00 h.
Park Theatre.

Nit d’estrena:
Divendres 15 de maig a les 19.45.

Més informació a: www.botsandbarrals.com @botsandbarrals