S’obre el període d’inscripcions dels IX Premis Gaudí del cinema català

 

S’obre el període d’inscripcions dels IX Premis Gaudí del cinema català

PREMIS~1

  • Les Bases reguladores dels IX Premis Gaudí ja es poden consultar a la web de l’Acadèmia del Cinema Català
     
  • El període d’inscripcions als IX Premis Gaudí es mantindrà obert fins el dilluns 24 d’octubre de 2016 a les 15 hores.

Podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2016.

Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre dimarts 27 d’octubre de 2015 i dilluns 24 d’octubre de 2016. Durant la segona quinzena de novembre, l’Acadèmia farà públic els 10 curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.

Segons les Bases, totes les produccions que vulguin participar als IX Premis Gaudí s’han d’inscriure telemàticament a través d’aquest enllaç fins el dilluns 24 d’octubre de 2016 a les 15h, i han de fer arribar els material i la documentació requerida a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català fins el dilluns 2 de novembre de 2016 a les 18h.

Les Bases que regeixen la IX edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l’Acadèmia el 23 de maig de 2016 i s’han registrat a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salines de Barcelona.

 

 

Patrons de l’Acadèmia del Cinema Català

GENERALITAT DE CATALUNYA. INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS  – AJUNTAMENT DE BARCELONA  – DIPUTACIÓ DE BARCELONA  – FUNDACIÓ SGAE – FUNDACIÓ AISGE – EGEDA. FILMOTECH  – GREMI D’EMPRESARIS DE CINEMES DE CATALUNYA

Patrocinador oficial de l’Acadèmia:  ESTRELLA DAMM

Mitjans de comunicació oficials: TELEVISIÓ DE CATALUNYA – CATALUNYA RÀDIO

Perruqueria oficial: L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Maquillatge oficial: CAZCARRA-IMAGE GROUP