SomRIURES, (Somnis de riures d’Estiu) del 3 al 12 de juny, Sala Fènix

 

Les comèdies són per a l’estiu …

logotipo-somRiures-700x495

 
Durant el mes de juny presentarem els 2 primers espectacles d’un nou cicle teatral: SomRIURES, (Somnis de riures d’Estiu), 4 espectacles de comèdia gestual (juny-juliol), abans de tancar el xiringuito i anar-nos a la platja. La primera estrena arriba el 3 de juny amb l’espectacle DES-CONCERT del genial Gerard Riu, dirigit per la premi nacional de circ MERCHE OCHOA (8A per als amics;). DES-CONCERT és, en paraules del seu autor «… Una oda a la idiotesa, a l’absurd, a l’Fracàs … A pallasso! A continuació, el dia 17 de juny la fènix es vesteix de gala per a l’estrena de huMÔ(r) del nostre SuperStar CARLO MÔ. huMÔ(r) és un nou invent escènic emmarcat dins de la comèdia física, com ja és habitual en els treballs de la factoria DiMô, però en aquesta ocasió el públic passarà a ser una peça fonamental de l’obra. Un teatre en flames, un cap de sala en dificultats i un públic predisposat són els ingredients de la vetllada!

I els dijous de juny estaran dedicats a la Tragicomèdia dell’Arte, amb L’ÚLTIMA NOTTE DEL CAPITANO i INFERNO, 2 dels monòlegs de Felipe Cabezas, director de l’àrea teatral de la sala. Tots dos són vells treballs ja representats anteriorment en la fènix, però que es presenten, a manera de gabinet, en 4 úniques dates. Els dies 2 i 9 es podrà veure L’ÚLTIMA NOTTE DEL CAPITANO, una comèdia íntima que narra la vida d’un vell actor allunyat de les taules, rememorant els seus vells monòlegs còmics que tanta glòria li donessin en el barroc italià. I els dies 16 i 30 es presentarà INFERNO, la narració, basada en fets reals, de la creació d’Arlequí de mans del seu primer interpret, Francesco Andreini, pels carrers de París a la fi del Cinquecento. Aquesta obra, dirigida pel gran Berty Tovías, va obtenir el premi Pepe Rubianes 2013, entre altres premis.

I per a les famílies també hi ha teatre! La Trama Produccions aterra a la fènix amb EN JOHN I LA CAIXA DE MÚSICA, un espectacle de teatre gestual i ombres xineses. I per als més petits petitons petitíssims arriba als diumenges EL PETIT CIRC de la prestigiosa MERCÈ FRAMIS, un teatre d’ombres (en colors!) per obrir la imaginació.

Us recordem que els alumnes de teatre paguen només el 50% del preu en les entrades, així com els actors i directors associats a AADPC y la APCC. També hi ha descomptes per a aturats, jubilats i estudiants en general. Podeu comprar les vostres entrades i aconseguir els vostres descomptes en www.salafenix.com

Las comedias son para el verano…

Durante el mes de Junio presentaremos los 2 primeros espectáculos de un nuevo ciclo teatral: «SomRIURES, Somnis de riures d’Estiu«, 4 espectáculos de comedia gestual (Junio-Julio), antes de cerrar el chiringuito e irnos a la playa. El primer estreno llega el 3 de junio con el espectáculo DES-CONCERT del genial Gerard Riu, dirigido por la premio nacional de circo MERCHE OCHOA (8A para los amigos ;). DES-CONCERT es, en palabras de su autor «…Una oda a la idiotesa, a l’absurd, al fracàs… Al pallasso!. A continuación, el día 17 de Junio la fènix se viste de gala para el estreno de huMÔ(r) de nuestro SuperStar CARLO MÔ. huMÔ(r) es un nuevo invento escénico enmarcado dentro de la comedia física, como ya viene siendo habitual en los trabajos de la factoría DiMô, pero en esta ocasión el público pasará a ser una pieza fundamental de la obra. Un teatro en llamas, un cap de sala en apuros y un público predispuesto son los ingredientes de la velada!

Y los jueves de Junio estarán dedicados a la Tragicomedia dell’Arte, con L’ULTIMA NOTTE DEL CAPITANO e INFERNO, 2 de los monólogos de Felipe Cabezas, director del área teatral de la sala. Ambos son viejos trabajos ya representados anteriormente en la fènix, pero que se presentan, a modo de gabinete, en 4 únicas fechas. Los días 2 y 9 se podrá ver L’ULTIMA NOTTE DEL CAPITANO, una comedia íntima que narra la vida de un viejo actor alejado de las tablas, rememorando sus viejos monólogos cómicos que tanta gloria le dieran en el barroco italiano. Y los días 16 y 30 se presentará INFERNO, la narración, basada en hechos reales, de la creación de Arlequín de manos de su primer interprete, Francesco Andreini, por las calles de París a finales del Cinquecento. Esta obra, dirigida por el gran Berty Tovías, obtuvo el premio Pepe Rubianes 2013, entre otros premios.

Y para las familias también hay teatro! La Trama Produccions aterriza en la fènix con EN JOHN I LA CAIXA DE MUSICA, un espectáculo de teatro gestual y sombras chinas. Y para los más pequeños pequeñitos pequeñísimos llega a los domingos EL PETIT CIRC de la prestigiosa MERCÈ FRAMIS, un teatro de sombras (en colores!) para abrir la imaginación.
 
Os recordamos que los alumnos de teatro pagan sólo el 50% del precio en las entradas, así como los actores y directores asociados a AADPC. También hay descuentos para parados, jubilados y estudiantes en general. Podéis comprar vuestras entradas y conseguir vuestros descuentos en www.salafenix.com