Teatro

“SOTA LA CATIFA” Teatre Gaudí ( a partir de l 1 d´agost)

TEATRE GAUDÍ

Carrer Sant Antoni Maria Claret, 120

BARCELONA

 

image002

“SOTA LA CATIFA” és un espectacle de JORDI CALAFÍ (guionista de «Kubala, Moreno i Manchón» i «la Riera, entre d’altres) i ALEXIS GARCIA,

i compta amb JORDI CADELLANS, RAMON GODINO, OSCAR JARQUE I RAÜL TORTOSA com a protagonistes i la Direcció d’ÓSCAR MOLINA.

ESTRENA: 1 D’AGOST 

 

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Amb la banda Malacara & Wilson band

Molts dels dies abans de la funció comptarem amb la presència de la banda Malacara & Wilson band. Un plus afegit a l’espectacle, per gentilesa d’Estrella Damm.