Stornoway, Benjamin Francis Leftwich i Jake Bugg, primers confirmats de la programació “That’s all Folks” de L’Auditori (a partir del 8 d´octubre)

Stornoway, Benjamin Francis Leftwich i Jake Bugg, primers confirmats de la programació “That’s all Folks” de L’Auditori

 549x300_AMPLIFICAT_Folks

Les entrades pels concerts de “That’s all folks” es poden comprar amb un 20% de descompte fins al 5 de juliol a la pàgina web de L’Auditori

 

 

 

Arriben les primeres confirmacions del cicle “That’s all folks” que la propera tardor portarà a L’Auditori el millor del folk del moment. La temporada 16-17 Amplificats posarà el focus de la seva programació internacional al Regne Unit explorant propostes vinculades al folk d’actualitat amb el cicle «That’s all Folks”.  Passaran per L’Auditori artistes com la jove estrella Jake Bugg, que actuarà per primer cop a Barcelona i Stornoway que presentarà en directe el seu últim àlbum Bonxie. També actuarà dins del cicle Benjamin Francis Leftwich a qui la crítica compara amb artistes com Damien Rice o José González. “That’s all Folks” pren el relleu de l’exitós Viking Music BCN amb què L’Auditori va oferir una àmplia mirada a la creació musical dels països nòrdics.

 

Les entrades per als concerts de “That’s all Folks” ja són a la venda a través de la pàgina web de L’Auditori (www.auditori.cat) i fins al 5 de juliol es poden comprar amb un 20% de descompte.

 

 

Stornoway: 8 d’octubre Sala 2

 

Stornoway, formada a Oxford fa una dècada, ens presenta el disc “Bonxie”, considerat el seu millor treball segons la premsa especialitzada. La banda oferirà un únic concert a l’Estat i serà a L’Auditori. Stornoway forma part d’aquesta nova generació d’artistes britànics que està destacant en el panorama musical internacional. La seva filosofia es basa en els ritmes senzills, la música transparent i fantàstiques melodies de guitarra pop acústiques, ballables i amb portentoses harmonies vocals.

 

Benjamin Francis Leftwich: 21 d’octubre Sala 2

 

El jove anglès Benjamin Francis Leftwich ens presenta el disc “After the rain”. Una gran oportunitat per escoltar en directe aquest nou talent que la crítica compara amb artistes de la talla de Damien Rice o José González. Nascut el 1989 i originari de York (UK), va començar a tocar la guitarra sota la influència de Nick Drake, Rolling Stones, Nina Simone i Elliot Smith i amb només 22 anys va publicar el seu primer treball com a compositor i cantautor “Last Smoke Before the Snowstorm”.

 

Jake Bugg: 10 de novembre Sala 1

 

Jake Bugg arriba a L’Auditori per presentar la seva tercera producció “On my one” que ha sortit al mercat aquest mes de juny. Serà la primera vegada que actua a Barcelona i ho farà en l’única actuació que oferirà a Espanya dins la gira de presentació del seu nou disc. Originari de Clifton, al Regne Unit, Jake Bugg ha construït una sòlida carrera que va començar als 12 anys quan va aprendre a tocar la guitarra. I dos anys després va començar a compondre els seus propis temes inspirat per grans artistes com Don McLean, Johnny Cash o The Beatles. Ha publicat dos àlbums d’estudi: Jake Bugg (2012) i Shangri La (2013). Tots dos mereixedors de múltiples nominacions incloent premis BRIT, Ivor Novello i Mercury Music Prize.

 

Mira’t el vídeo de “That’s all Folks” aquí