Street Food Born (del 19 al 21 de juny)

11246253_913840685341595_207597700502551572_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del 19 al 21 de juny al pla de Palau es poden degustar tapes elaborades a 13 restaurants del Born. Es tracta de la segona edició de l’Street Food Born, una iniciativa impulsada per Barcelona Born Gourmet per donar a conèixer la qualitat gastronòmica del barri.

El pla de Palau es converteix durant els dies 19, 20 i 21 de juny en un restaurant a l’aire lliure en el marc del festival gastronòmic Street Food Born. Tothom que hi passi podrà gaudir de les propostes gastronòmiques que ofereixen diversos xefs que regenten restaurants del barri del Born.

“Volem treure al carrer el valor gastronòmic del Born”, explica Iñaki Viñaspre, responsable de l’associació que impulsa Barcelona Born Gourmet. En total hi participen 13 establiments, entre restaurants i botigues, 2 més que en la primera edició, i cadascun d’ells presenta una tapa cuinada al moment.

El restaurant Oaxaca, per exemple, prepara un taco de cochinita pibil, un plat típic de Mèxic. El seu xef, Joan Bagur, explica que l’Street Food Born els serveix per conèixer més els gustos de la gent: “A més, és una oportunitat per explicar-los com es pot utilitzar un dels productes que més por generen a la cuina: el picant”, afegeix Bagur. En canvi, la proposta del Bar Àngel és una amanida de tomàquet i barat, feta amb productes de qualitat.

L’Street Food Born comença divendres, 19 de juny, de les 18.00 a les 00.00 hores, continua dissabte, 20, de les 12.00 a les 00.00 hores, i acaba diumenge en horari de 12.00 a 18.00 hores. I per a acompanyar les degustacions, en aquesta segona edició es podrà gaudir de música en directe a càrrec del discjòquei de l’escola Microfusa.

BBG, una iniciativa global

Aquesta fira s’impulsa des de Barcelona Born Gourmet, un projecte gastronòmic que reivindica l’alta qualitat i la singularitat de la cuina oferta en aquest barri. Tots els establiments que en formen part estan identificats amb el distintiu “BBG” al seu exterior. A més, també s’ha desenvolupat una aplicació mòbil gratuïta a través de la qual es permet realitzar reserves i gaudir d’experiències culinàries al barri, i s’ha publicat un llibret promocional que combina una ruta històrica i gastronòmica pel Born.

 

Més inofrmació http://www.barcelonaborngourmet.com/