ActividadesActualidadCine y series

Subtravelling Del 29/10/2019 al 18/11/2019.

Subtravelling

Cinema. Descobriu els millors curtmetratges rodats al metro i al bus.

La desena edició de Subtravelling, el Festival Internacional de Curtmetratges al Metro, presenta un programa de vint curtmetratges que barrejarà curts de ficció i d’animació. Es tracta de creacions cinematogràfiques internacionals que es podran veure del 29 d’octubre al 18 de novembre a les pantalles del MouTV dels autobusos, les andanes i els trens de metro, i també al web del festival.

A la secció Roda a TMB concursaran les creacions dels usuaris de transport públic que hagin presentat un curtmetratge de tres minuts de durada rodat amb un mòbil o amb altres dispositius de gravació (sense trípode) a les instal·lacions del metro o en autobusos de TMB i a la resta de transports de la companyia (el Bus Turístic, el funicular i telefèric de Montjuïc).

Un cop finalitzat el festival, els curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran al MouTV.

A partir del 29 d’octubre els curtmetratges seleccionats es penjaran al web del festival. Fins al 18 de novembre tothom podrà votar el seu curt preferit i participarà automàticament en el sorteig d’un viatge per a dues persones a Londres.

A més, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories entrades dobles de cinema vàlides durant un any.

subtravellingfestival.tmb.cat/ca/