TALLERS CREATIUS, INTERCULTURALS I MOLT SALUDABLES (31 de març – 1 d´abril)

 

interiorismo_02-2017_7670-620x413

 

 

 

 

 

 

Aquest cap de setmana l’espai gastrocultural ROC 35 us proposa dos tallers diferents, aptes per a tothom i destinats a despertar les papil·les gustatives més exigents a través d’una viatge a Mèxic i Perú.

La primera activitat tindrà lloc el pròxim divendres 31 de març i serà la segona tanda del cicle ‘ROC meets México…’, amb un taller de cuina acompanyat d’una cata de mescal. A més de cuinar plats mexicans, es farà una degustació de cinc mescals diferents, i a través d’ells podreu viatjar a varis punts de Mèxic, tastar plantes diverses i sentir sabors múltiples a cada mos.

La convidada especial a l’activitat d’aquest dissabte 1 d’abril serà la cuina peruana. La gastronomia de Perú conjuga una àmplia varietat d’influències, i en els seus plats peruans trobem la petjada de la cuina espanyola, africana, francesa, xinesa o inclús italiana. En aquest taller el punt central serà ensenyar a cuinar ceviche, l’ají de gallina en versió croqueta i el arroç chifa presentat amb paella verda de pollastre, conill, entre d’altres, amb toc especial que recordi a la cuina tradicional catalana.

El taller també inclou un sopar en el que tots els participants comparteixen els plats cuinats en un espai singular, en un ambient informal i relaxat. Per més informació i inscripció als tallers feu clic aquí.

ROC 35 és un projecte gastrocultural on s’imparteixen tallers gastronòmics de la mà de coneguts xefs d’una forma lúdica i participativa, amb propostes que giren al voltant de les diferents cuines del món.

ROC 35
CARRER ROC BORONAT, 25
T. +34 933 208 050