Tarda de teatre «Pentateatre» 27 d´Octubre «Entrades Exhaurides»

23939_533820176647252_274849792_n

ENTRADES EXHAURIDES

 

Fins el 27 d’octubre (Improrrogable)

Data: Diumenge 27 d´octubre
Teatre: Aquitania (Av Sarrià 33)
Hora:19:30 hores
Preu 5 preus : € 0 – 5 € – 10 € – 15 € -20 €
El preu s’aplicarà a la sortida del teatre en format de taquilla inversa , hauràs de pagar en finalitzar l’espectacle la quantitat que et sembli justa .

Reserves: enviar un mail a info@catacultural.com ( el més aviat posible)
Punt de trobada: 19:00 hores (teatre Aquitania)

Un recorregut per les sensacions humanes : recorre un espai i troba’t amb representacions d’obres de petit format que et deixaran bocabadat . Tot això dins del nou Teatre Aquitània . Pentateatre 5 obres , 5 gèneres , 5 espais –

Una experiència única i inoblidable que et farà volar , Pentateatre Atomic Vol III en el nou Aquitània Teatre. Pentateatre canvia la forma de veure el teatre i també vol canviar la forma de consumir . És el moment de canviar les coses i només tu com a espectador ets qui ha de decidir quina cultura vols. Per això Amaga.

Potser creguis que no val res o que valgui una fortuna . No importa, el que importa és que seràs lliure per decidir-ho. Nosaltres només podem actuar i fer-te viure una magnífica vetllada . I d’això estem segurs que no et penediràs .

Pentateatre no és un espectacle com la resta . D’entrada , no ofereix una obra de teatre , sinó que ofereix cinc . ( abans l’antiga Filmoteca de Catalunya ) . S’ha acabat això d’actuar sobre d’un escenari .

El públic pujarà a la sala de projeccions , al terrat , s’endinsarà en les oficines i es plantarà al hall ia l’entrada del teatre . 5 gèneres : ciència – ficció , tragicomèdia , monòleg , drama i atenció … un documental polític ! Amaga.

Amaga Seràs tu qui posi el preu a aquest espectacle ! Així tot és més sincer , més honest . Honest amb tu com a espectador i amb els actors com artistes . El teu gest final farà que es tanqui el cercle d’una nova manera de viure el teatre i la cultura .