ActividadesActualidad

Tastadisseny. Festival de Gastronomia i disseny de Barcelona 10 de juny

33965598_10156433906957920_4733356729616564224_n

 

 

 

 

 

 

 

El Disseny Hub Barcelona serà l’escenari del primer Tastadisseny. Festival de Gastronomia i disseny de Barcelona, una jornada única on descobrirem les sinergies entre Disseny i la Gastronomia, dos mons que estan molt relacionats i que es retroalimenten un a l’altre. Durant tota una jornada el públic podrà gaudir de degustacions, d’un mercat, tallers, demostracions i actuacions. Totes les activitats giraran entorn al reaprofitament alimentari i les noves tendències en aquest camp. Alguns dels projectes confirmats per aquesta primera edició són les melmelades de La Madre de Miren, el restaurant Iradier, les precioses ceràmiques d’Hoji Ceramics o Con Alma Design, que portaran les seves taules de fusta directament des de Mallorca.

En aquest entorn es realitzarà la instal·lació RR201, creada per Andreu Carulla per al Celler de Can Roca, i el seu ambiciós projecte d’aconseguir un restaurant sense residus a través de l’ús del disseny. Andreu Carulla utilitza el poliestirè expandit que és notòriament difícil de reciclar per convertir-lo en mobiliari. La instal·lació explica el procés de creació i mostra les caixes tal com les utilitza el restaurant, la bossa del material desgranat, el motlle i, finalment, el producte final.

Diumenge 10/06
11:00 Am – 8:00 Pm
Organitza: BCD Barcelona Centre de Disseny
Accés: Gratuït. Accés lliure

[cast] Tastadisseny. Festival de Gastronomía y Diseño de Barcelona

* ATENCIÓN, ¡cambio de ubicación al Disseny Hub Barcelona!

El Disseny Hub Barcelona será el escenario del primer Tastadisseny. Festival de Gastronomía y Diseño, una jornada única donde descubriremos las sinergias entre Diseño y Gastronomía, dos mundos que están muy relacionados y que se retroalimentan entre sí. Durante toda una jornada el público podrá disfrutar de degustaciones, de un mercado, talleres, demostraciones y actuaciones. Todas las actividades girarán en torno al reaprovechamiento alimentario y las nuevas tendencias en este campo. Algunos de los proyectos confirmados para esta primera edición son las mermeladas de La Madre de Miren, el restaurante Iradier, las preciosas cerámicas de Hoji Ceramics o Con Alma Design, que llevarán sus mesas de madera directamente desde Mallorca.

En este entorno se realizará la instalación RR201, creada por Andreu Carulla para el Celler de Can Roca, y su ambicioso proyecto de lograr un restaurante sin residuos a través del uso del diseño. Andreu Carulla utiliza el poliestireno expandido que es notoriamente difícil de reciclar para convertirlo en mobiliario. La instalación explica el proceso de creación y muestra las cajas tal como las utiliza el restaurante, la bolsa del material desgranado, el molde y, finalmente, el producto final.

Domingo 10/06
11:00 Am – 8:00 Pm
Organiza: BCD Barcelona Centre de Disseny
Acceso: Gratuito. Acceso libre