Teatre: COACHING d’Àngel Amazares ( 8 de Febrer) Teatre Auditori de Cornellà

RTEmagicC_coaching-cartell-b_gif

Teatre: COACHING d’Àngel Amazares

8 feb 2014 21:00 –

«LA COMUNICACIÓ AL PODER»

L’origen: Coaching pren la idea del desenvolupament, les especulacions i altres conseqüències de tot el procés que va envoltar la lluita de la Sra. Carme Chacón per intentar arrabassar la secretaria general del partit al Sr. Alfredo Pérez Rubalcaba. Una dona que s’enfrontava al que probablement va ser un dels seus reptes polítics més importants, que es va arriscar fent servir recursos comunicatius i expressius fins al moment allunyats de l’estil predominant del polític, i que, en ocasions va deixar veure la part més emocional i humana del personatge per intentar fer arribar millor el seu missatge. Com tots sabem, finalment no va aconseguir-ho. Coaching proposa una situació fictícia per mostrar-nos una realitat molt propera i en plena ebullició capbussant-nos en el rerefons de la res política i, en definitiva, de la nostra societat.

Sinopsi: Dos polítics s’enfronten en unes primàries obertes a la ciutadania que poden decidir qui serà el proper secretari general del partit i futur representant a les eleccions generals del país. De rerefons, un previ debat polític televisat amb el presentador més carismàtic i mediàtic del moment obsessionat a vendre el seu exitós llibre “La dictadura del carbohidrat”. La candidata Norma Mercader s’enfronta al favorit i actual secretari general del partit. Per aconseguir guanyar-lo, no dubtarà a contractar els serveis d’un coach especialitzat en l’àmbit de la comunicació; l’entrenador intentarà donar-li totes les eines al seu abast per aconseguir els seus objectius, però l’aparició en escena del marit amb una estranya oferta per al coach farà trontollar l’entrenament. Coaching, és una comèdia política de rabiosa actualitat que parla de la comunicació al poder i del poder de la comunicació, del furor dels realities i del coaching. Una comèdia carregada d’ironia, suspens i molt sentit de l’humor.

Repartiment:

Roser Batalla és Norma Mercader (la candidata)

Lolo Herrero és Àngel Recasens ( coach de la candidata)

Ferran Lahoz és Òscar Monleón (el candidat)

Helena Miquel és Marta López (coach del candidat)

Carles Arquimbau és Marc de La Fontaine (marit de la candidata)

Àngel Amazares és Romà Garcia (el presentador del debat)

Veu en off: Marta Romagosa

Música original: Arnau Vilà

Espai escènic i atrezzo: Marc Anglès

Vestuari: vintperquatre

Fotografia: Joaquín Alcázar

Autor i direcció: Àngel Amazares

Producció: vintperquatre

www.coachingobrateatral.wordpress.com

Preu localitats:

•Anticipada 19€
•A taquilla el mateix dia de l’espectacle 26€
•Preu especial per a grups a partir de deu persones 15€
•Abonaments 5 espectacles 73€
•Abonaments 4 o 3 espectacles a escollir

Més informació sobre la venda anticipada de localitats:
• Per telèfon: 93 474 02 02 (de dilluns a divendres laborables, de 9 a 14 hores)
• A la recepció de L’Auditori (c/Albert Einstein 51, de dilluns a divendres laborables de 9 a 14 hores)
• On-line: www.auditoricornella.com

COMPRA LA TEVA ENTRADA SENSE DESPESES DE GESTIÓ !!!

L’Auditori es reserva el dret d’assignar les localitats de les Fileres 1 i 2 a la companyia contractada i, si escau, a mitjans de comunicació.