#TeatreaCasa, el teatre de Focus!_NOVETATSđź“ş

MĂ©s produccions de Focus a
 #TeatreaCasa 
A l’espera de poder reobrir els teatres, el Grup Focus, amb la col·laboraciĂł de TelevisiĂł de Catalunya, amplia la seva oferta de #TeatreaCasa amb dues ficcions televisives basades en sengles produccions de gran Ă¨xit. 

DESCLASSIFICATS, Ă©s una pel·lĂ­cula d’Abel Folk Joan Riedweg, basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir per a La Villarroel el 2011 i que va girar posteriorment pel territori, donant peu tambĂ© a una nova versiĂł en castellĂ  amb gira per tot l’Estat i diferents produccions a Amèrica llatina. Tant a la producciĂł original com a la pel·lĂ­cula el repartiment va estar format per Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. La versiĂł televisiva va triomfar a l’ediciĂł nĂşmero 46 del Worldfest-Houston, Festival Internacional de cinema independent dels EUA en què va obtenir 4 guardons: or a millor actriu (Emma Vilarasau), or a millor ediciĂł (Joan Riedweg), i or a millor direcciĂł d’art (Josep MassaguĂ©), aixĂ­ com el premi especial del jurat.


GERMANES, ha estat un dels textos mĂ©s celebrats de l’autora i directora Carol LĂłpez. L’obra es va estrenar a La Villarroel el 2008, es va reposar el 2009, va girar extensament, tambĂ© en castellĂ , obtenint nombrosos guardons com el Premi de la CrĂ­tica a la direcciĂł o els Butaca a Millor espectacle i millor text. TambĂ© se n’han fet produccions a Argentina i Mèxic (2016). LĂłpez tambĂ© Ă©s autora de la versiĂł televisiva, produĂŻda per la TelevisiĂł de Catalunya, Focus i Ovideo i que va ser candidata a millor telemovie als Premis GaudĂ­ el 2012. La pel·lĂ­cula compta amb el mateix repartiment que va triomfar a l’escenari: Maria Lanau, Nora Navas, Aina Clotet, Amparo Fernández, Marcel BorrĂ s en un dels seus primers papers i Pol Berrondo

Aquests continguts sĂłn accessibles a tothom des del web www.teatreacasa.cat
MĂ©s de 7.000 persones ja han visitat www.teatrecasa.cat
https://grupfocus.us6.list-manage.com/track/click?u=9e526fe96074669d26d8f194e&id=6b3f692ee3&e=6834e8ad3f
Cartellera online
 Teatre-Movies 
2013 | 1h 30min | Drama
Una prestigiosa periodista s’enfronta al repte més important de la seva carrera: el President del Govern s’ha vist presumptament implicat en un afer aberrant i ella l’ha d’entrevistar per descobrir la veritat. Però l’astut Secretari de Premsa del President no li ho posarà fàcil. Minuts abans de l’entrevista, la protagonista es veurà sotmesa a un maquiavèl·lic joc d’equívocs i paranys que la faran dubtar dels seus principis ètics i professionals. La veritat? És el que ella busca. Però potser al final de l’obra descobrirà una veritat inesperada. No pas sobre el President, sinó sobre si mateixa.
https://mcusercontent.com/9e526fe96074669d26d8f194e/images/8d82cfd6-25b2-445f-98a6-918595fbdd45.jpg
2018 | 1h 30min | Per a tots els pĂşblics
El patriarca d’una família amb tres filles mor a la casa familiar. Aquest és el punt de partida de la pel·lícula “Germanes” (2011), on ens trobem amb una mare que s’ha d’enfrontar a una nova vida, tres germanes, un fill adolescent, un marit que és exmarit, i un autèntic príncep blau. Una família que s’amaga sota l’aparença d’una certa normalitat i que es retroba al cap d’un any per celebrar l’aniversari de la mort del pare. Tothom té els seus petits secrets que, de mica en mica, es van revelant, fins i tot, alguna perversitat.