#TeatreaCasa, el teatre de Focus!_NOVETATS馃摵

M茅s produccions de Focus a
 #TeatreaCasa 
A l’espera de poder reobrir els teatres, el Grup Focus, amb la col路laboraci贸 de Televisi贸 de Catalunya, amplia la seva oferta de #TeatreaCasa amb dues ficcions televisives basades en sengles produccions de gran 猫xit. 

DESCLASSIFICATS, 茅s una pel路l铆cula d’Abel Folk Joan Riedweg, basada en l’obra hom貌nima que Pere Riera va escriure i dirigir per a La Villarroel el 2011 i que va girar posteriorment pel territori, donant peu tamb茅 a una nova versi贸 en castell脿 amb gira per tot l鈥橢stat i diferents produccions a Am猫rica llatina. Tant a la producci贸 original com a la pel路l铆cula el repartiment va estar format per Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. La versi贸 televisiva va triomfar a l鈥檈dici贸 n煤mero 46 del Worldfest-Houston, Festival Internacional de cinema independent dels EUA en qu猫 va obtenir 4 guardons: or a millor actriu (Emma Vilarasau), or a millor edici贸 (Joan Riedweg), i or a millor direcci贸 d’art (Josep Massagu茅), aix铆 com el premi especial del jurat.


GERMANES, ha estat un dels textos m茅s celebrats de l鈥檃utora i directora Carol L贸pez. L鈥檕bra es va estrenar a La Villarroel el 2008, es va reposar el 2009, va girar extensament, tamb茅 en castell脿, obtenint nombrosos guardons com el Premi de la Cr铆tica a la direcci贸 o els Butaca a Millor espectacle i millor text. Tamb茅 se n鈥檋an fet produccions a Argentina i M猫xic (2016). L贸pez tamb茅 茅s autora de la versi贸 televisiva, produ茂da per la Televisi贸 de Catalunya, Focus i Ovideo i que va ser candidata a millor telemovie als Premis Gaud铆 el 2012. La pel路l铆cula compta amb el mateix repartiment que va triomfar a l鈥檈scenari: Maria Lanau, Nora Navas, Aina Clotet, Amparo Fern谩ndez, Marcel Borr脿s en un dels seus primers papers i Pol Berrondo

Aquests continguts s贸n accessibles a tothom des del web www.teatreacasa.cat
M茅s de 7.000 persones ja han visitat www.teatrecasa.cat
https://grupfocus.us6.list-manage.com/track/click?u=9e526fe96074669d26d8f194e&id=6b3f692ee3&e=6834e8ad3f
Cartellera online
 Teatre-Movies 
2013 | 1h 30min | Drama
Una prestigiosa periodista s鈥檈nfronta al repte m茅s important de la seva carrera: el President del Govern s鈥檋a vist presumptament implicat en un afer aberrant i ella l鈥檋a d鈥檈ntrevistar per descobrir la veritat. Per貌 l鈥檃stut Secretari de Premsa del President no li ho posar脿 f脿cil. Minuts abans de l鈥檈ntrevista, la protagonista es veur脿 sotmesa a un maquiav猫l路lic joc d鈥檈qu铆vocs i paranys que la faran dubtar dels seus principis 猫tics i professionals. La veritat? 脡s el que ella busca. Per貌 potser al final de l鈥檕bra descobrir脿 una veritat inesperada. No pas sobre el President, sin贸 sobre si mateixa.
https://mcusercontent.com/9e526fe96074669d26d8f194e/images/8d82cfd6-25b2-445f-98a6-918595fbdd45.jpg
2018 | 1h 30min | Per a tots els p煤blics
El patriarca d鈥檜na fam铆lia amb tres filles mor a la casa familiar. Aquest 茅s el punt de partida de la pel路l铆cula 鈥淕ermanes鈥 (2011), on ens trobem amb una mare que s鈥檋a d鈥檈nfrontar a una nova vida, tres germanes, un fill adolescent, un marit que 茅s exmarit, i un aut猫ntic pr铆ncep blau. Una fam铆lia que s鈥檃maga sota l鈥檃paren莽a d鈥檜na certa normalitat i que es retroba al cap d鈥檜n any per celebrar l鈥檃niversari de la mort del pare. Tothom t茅 els seus petits secrets que, de mica en mica, es van revelant, fins i tot, alguna perversitat.