Terra Baixa i Lluís Homar (diumenge 29 de novembre . 19:00 h) Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo1-espectacles-507

 

 

 

 

Terra Baixa i Lluís Homar

 El clàssic català d’Àngel Guimerà per a una sola veu

Data
diumenge 29 de novembre . 19:00 h

Durada
1 hora i 15 minuts

“Pau Miró i Lluís Homar adapten el clàssic de Guimerà en què l’actor barceloní encarna els quatre personatges principals de l’obra.”

Terra Baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida.De fet, va ser després d’interpretar l’obra de Guimerà als 16 anys que va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar el 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver. Ara Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari: ja no tan sols l’ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó també la Marta i, fins i tot, l’amo Sebastià. És a dir, la Caputxeta i elLlop alhora. Pau Miró concentra en un sol actor la universalitat del clàssic català.

Terra Baixa, l’obra que el dramaturg i poeta Àngel Guimerà va publicar l’any 1897, és una de les obres més representades i traduïdes de la literatura catalana. El drama en tres actes, estrenat el 1896, explica la història del Sebastià, la Marta i el Manelic, un triangle Amorós que confronta llum i obscuritat, puresa i corrupció, a través de la metàfora de la Terra Baixa i la Terra Alta..

Adaptació
Pau Miró i Lluís Homar

Idea original i intèrpret
Lluís Homar

Direcció
Pau Miró

Assessor de dramatúrgia
Xavier Albertí

Coproducció
Temporada Alta i Lluís Homar

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona.

Comprar entrades >
https://www.koobin.com/stcugat/terrabaixa