Terrazza Williams Martini Racing (del 8 al 11 de maig)

10177941_500397963420961_2832969397715441296_n

Terrazza Williams Martini Racing

Fins a Dg Maig 11

Coincidint amb el Gran Premi de Formula 1 TM de Montmeló, Martini inaugura al passeig Joan de Borbó, la Barceloneta la Terrazza Williams Martini Racing, una carpa que estarà oberta al públic durant tot el cap de setmana: de dijous a dissabte obrirà de 12 a 22 h i el diumenge es podrà visitar de 12 a 18 h.

La carpa compta amb un espai interactiu espectacular on els visitants que s’hi apropin tindran a tocar la rèplica d’un dels monoplaces de l’equip Williams Martini Racing, i, a més, podran viure les emocions de pilotar un cotxe de Formula 1 TM, experimentar sensacions vinculades amb el món de la velocitat: les olors del paddock, al so de les rodes sobre l’asfalt, les instruccions per ràdio, els flaixos dels fotògrafs a l’arribada… Tot d’estímuls perquè sentiu les mateixes emocions que un pilot de Formula 1 TM.

A la carpa es pot prendre un Martini ® Vermouth o un Martini ® Royale, i si demostreu que sou fans de la pàgina de Facebook de Martini convidaran a una consumició gratuïta els vostres acompanyants. I tot això amb la música que punxarà en directe un DJ.

Si voleu anar equipats com els vostres herois, podeu firar-vos a l’estand de merxandatge, on hi trobareu samarretes, gorres, ulleres, clauers i diversos objectes amb l’estil Williams Martini Racing.

* L’accés a la barra està reservat majors de 18 anys. Sigues responsable, si beus no condueixis

Per Time Out Barcelona en col·laboració amb Martini