THE CHANCLETTESprorroguen IMPARABLES l’espectacle #DPUTUCOOL (fins el 29 de març) El Molino

THE CHANCLETTESprorroguen IMPARABLES l’espectacle #DPUTUCOOL

Dputucool600x400

Seguim a El Molino amb nous squetxos que estrenarem el 5 de febrer i que representarem fins el 29 de març.No tenim tota Barcelona farcida de cartells com The Hole 2. No hi ha ni un sol bus de l’àrea metropolitana que ens anuncii com Sister Act. No tenim constància que cap poble hagi preparat autocars de jubilats per baixar a veure’ns com a Mar i Cel. Ni tan sols som una versió teatral d’un èxit televisiu que arrossegui tones de “cervells inquiets” com… No cal que fem + amics!
The Chanclettes hem omplert El Molino, mes darrera mes, gràcies al boca-orella (que es veu que en castellà es diu boca-boca. Cosa que mai hem entés perque ens pensavem que el boca-boca te’l feia la Pamela Anderson quan mories ofegat a Vigilantes de la Playa…) Doncs bé, hem omplert perquè #DPutuCooL és l’únic cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’orígen que pots trobar a Catalunya.

The Chanclettes, amb Brigitta Lamoure & La Mega Pubilla com a hosteses d’honor, ens delecten amb un espaterrant show des del minut zero. Un retrat hilarant de la societat que ens envolta. Tots els desastres dels que els mitjans de comunicació ens fan partíceps es converteixen, amb The Chanclettes, en un fluxe de plaer i disbauxa a ritme de coreografies, paròdies i humor irreverent.

#DPutuCooL from The Chanclettes és un txou 100% original, 200% crazy-camp, 300% malicieux, 400% políglota + 1000% pixingFun.

The Chanclettes ONLY a l’ànima del Paral·lel: El Molino de Barcelona!!! Así que New York, Paris & London… Sorry, I’m a lady. Es pasiva!

El públic ha votat: ***** 9.1 “Extraordinario” (293 opinions a Atrápalo) i ADETCA ha espiat: 100% d’ocupació!

The Chanclettes (Josep Coll, Xavier Palomino i Josep Maria Portavella)és una companyia de teatre d’humor creadora del ‘túrmixplayback’: una barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió que les trans-muses interpreten amb perruques i talons. Amb més de 2000 actuacions a sales de Barcelona (El Molino, La Muntaner, La Villarroel, Bikini, Club Capitol, Teatreneu, Metro, Llantiol, …) i d’Espanya, i temporades televisives a programes de Júlia Otero, Jordi González o La Marató de TV3, han guanyat els premis Aplaudiment-Sebastià Gasch (2000) i l’Aste Nagusia de Bilbao (2004). La bona sintonia amb El Molino va començar quan en Portavella va assumir la direcció artística del primer espectacle del teatre, per a la seva reinauguració (octubre 2010-juliol 2011), i la posterior incorporació de tota la companyia durant el II Festival de Burlesque, així com a Les Golfes d’El Molino, l’any 2012. L’estiu del 2014 hi estrenen #DPutuCooL omplint durant 2 mesos seguits i fent segona temporada exitosa desembre i gener d’aquest any. Imparables!!!