THE VOODOO CLUB PRESENTA: EGOSEX + NAKANY KANTÉ + VOODOO SOUND SYSTEM Dijous 16 de maig – 20:00h

THE VOODOO CLUB PRESENTA: EGOSEX + NAKANY KANTÉ + VOODOO SOUND SYSTEM

Dijous 16 de maig – 20:00h
La (2) d’Apolo

Entrades a la venda aquí

Formada l’any 2016, la paraula Egosex es refereix al coneixement seductor del nostre sentit més primitiu d’un mateix, l’art d’estar en contacte amb l’animal diví, el subconscient diví. Amb el vocalista Wekaforé, la banda barcelonina classifica la seva música com a Trance Jungle Blues, un encreuament entre afrobeats, electrònica i pop. Barrejant sons primitius i arranjaments futuristes per a explorar temes d’espiritualitat, amors moderns i política. 

Nakany Kanté presenta nou treball ‘Ne La Kouda’, produït i gravat a Bamako pel jove corista Saiba Diabate, de l’escena afropop mandengue que arrasa a Conakry, Bamako o Abidjan. Per a l’ocasió s’acompanyarà del senegalès, Omar Ngom a la percussió, i de l’ivorià Brahima Diabate al balafón i Nakany a la veu principal i el ball, en un show dinàmic i interactiu amb el públic, amb música i ball de l’Àfrica Occidental més actual.

The Voodoo Club s’ha convertit en l’espai de referència de la música africana més actual, des de la sala Upload de Barcelona, però també viatjant a Madrid i Europa regularment, portant a Barcelona el millor de l’escena africana i la seva diàspora. La seva hiperactivitat els dona per a ser segell discogràfic, agència d’artistes, producció audiovisual… un oasi en la creació i el negoci si parlem de música africana.

Prepareu-vos per a la gran vetllada dins de Curtcircuit el 16 de maig en La 2 d’Apolo amb The Voodoo Club presenta: Egosex + Nakany Kanté + The Voodoo Club DJs, irrepetible!

Formada en 2016, la palabra Egosex se refiere al conocimiento seductor de nuestro sentido más primitivo de uno mismo, el arte de estar en contacto con el animal divino, el subconsciente divino. Con el vocalista Wekaforé, la banda barcelonesa clasifica su música como Trance Jungle Blues, un cruce entre afrobeats, electrónica y pop. Mezclando sonidos primitivos y arreglos futuristas para explorar temas de espiritualidad, amores modernos y política. 

Nakany Kanté presenta nuevo trabajo ‘Ne La Kouda’, producido y grabado en Bamako por el joven corista Saiba Diabate, en la onda afropop mandengue que arrasa en Conakry, Bamako o Abidjan. Para la ocasión se acompañará del senegalés, Omar Ngom a la percusión, y del marfileño Brahima Diabate al balafón y Nakany a la voz principal y el baile, en un show dinámico e interactivo con el público, con música y baile del África Occidental más actual.

The Voodoo Club se ha convertido en el espacio de referencia de la música africana más actual, desde la sala Upload de Barcelona, pero también viajando a Madrid y Europa regularmente, trayendo a Barcelona lo mejor de la escena africana y su diáspora. Su hiperactividad les da para ser sello discográfico, agencia de artistas, producción audiovisual… un oasis en la creación y el negocio si hablamos de música africana. 

Prepararos para la gran velada en Curtcircuit el 16 de maig en La 2 de Apolo con The Voodoo Club presenta: Egosex + Nakany Kanté + The Voodoo Club DJs, ¡irrepetible! 

Curtcircuit és un cicle organitzat per l’ASACC amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, AIE (Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes de España), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Estrella DAMM.

Per a més informació, entrevistes, acreditacions concerts, etc contacteu amb:
Adriana Alcover premsa@curtcircuit.com +34 655 77 12 43
http://www.curtcircuit.com 
https://www.instagram.com/curtcircuit/
https://www.facebook.com/curtcircuitsales 
http://twitter.com/curtcircuit