TOMASZ STANKO TORNA A BARCELONA AL CAPDAVANT DEL SEU NEW YORK QUARTET (19 de març)

TomaszStankoLOGOSOK_134342
TOMASZ STANKO TORNA A BARCELONA AL CAPDAVANT DEL SEU NEW YORK QUARTET

El trompetista polonès presentarà al Conservatori del Liceu el 19 de març el seu projecte Wislawa, en un concert que és una celebració del 20 aniversari de la concessió del premi Nobel a la poeta Wislawa Szymborska.

El trompetista polonès Tomasz Stanko, una de les figures clau del jazz europeu, torna a Barcelona al capdavant del seu New York Quartet, amb Alexi Tuomarila al piano, Reuben Rogers al contrabaix i Gerald Cleaver a la bateria, per presentar-hi Wislawa (Conservatori del Liceu, dissabte 19 de març, 20.30h).

El concert, coorganitzat per l’agència polonesa Tea For Two i TheProject, serà una celebració del 20 aniversari de la concessió del premi Nobel de Literatura a Wisława Szymborska, poeta amb qui Stanko va col·laborar i font d’inspiració d’aquest projecte, traduït en un doble disc publicat per ECM el 2013 i considerat una de les obres mestres del veterà trompetista polonès.

El concert compta amb el patrocini del Bank Zachodni WBK Grupa Santander i
 Tacit Investment, i el suport de l’Instytut Adama Mickiewicza, el
portal d’internet Culture.pl/pl, la Fundacja Wislawy Szymborskiej, l’Instituto Polaco de Cultura de Madrid, el Consolat General de Polònia a Barcelona, la Cámara de Comercio Polaco-Española, l’Ajuntament de Barcelona, ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avaçats) i ICFO (Institut de Ciències Fotòniques).

Les entrades per aquest concert ja es troben a la venda a theproject amb un descompte especial del 50% pels primers compradors membres del Club TheProject o Amics del Jazz.

____________________________________pan>_________________________

TOMASZ STANKO VUELVE A BARCELONA AL FRENTE DE SU NEW YORK QUARTET

El trompetista polaco presentará en el Conservatori del Liceu el 19 de marzo su proyecto Wislawa, en un concierto que es una celebración del 20 aniversario de la concesión del premio Nobel a la poeta Wislawa Szymborska.

El trompetista polaco Tomasz Stanko, una de las figuras clave del jazz europeo, vuelve a Barcelona al frente de su New York Quartet, con Alexi Tuomarila al piano, Reuben Rogers al contrabajo y Gerald Cleaver a la batería, para presentar Wislawa (Conservatori del Liceu, sábado 19 de marzo, 20.30h).

El concierto, coorganizado por la agencia polaca Tea For Two y TheProject, será una celebración del 20 aniversario de la concesión del premio Nobel de Literatura en Wisława Szymborska, poeta con quien Stanko colaboró ​​y fuente de inspiración de este proyecto , traducido en un doble disco publicado por ECM en 2013 y considerado una de las obras maestras del veterano trompetista polaco.

El concierto cuenta con el patrocinio del Bank Zachodni WBK Grupa Santander y Tacit Investment, y la colaboración del Instytut Adama Mickiewicza, el portal de internet Culture.pl/pl, la Fundacja Wislawy Szymborskiej, el Instituto Polaco de Cultura de Madrid, el Consulado General de Polonia en Barcelona, ​​la Cámara de Comercio Polaco-Española, el Ayuntamiento de Barcelona, ​​ICREA (Institución Catalana de Investigación y Estudios Avaçats) y ICFO (Instituto de Ciencias Fotónicas).

Las entradas para este concierto ya están a la venta en theproject, con un descuento especial del 50% para los primeros compradores miembros del Club TheProject o Amigos del Jazz.