Torna ‘Dos Divas y un Destino’ al Teatre Gaudí! del 13 de març al 04 d’abril


Les dives més divertides i vanitoses no volen baixar de l’escenari! Del 13 de març al 04 d’abril torna ‘Dos Divas y un Destino’ al Teatre Gaudí de Barcelona. Un show líric carregat de sàtira vers el món de l’òpera que juga a dur-nos entre les bambolines d’un assaig general. Tot plegat convidant a l’espectador a interactuar amb l’obra. 

L’espectacle compta amb la soprano lleugera Alba Martínez/Ira Prat, com a Mary Soprano, la mezzosoprano Ángela Lorite, com a Audrey Mezzo i la pianista Akiko Namoto/Juli Rodríguez, fent de Sra. Tecla Pianista. Direcció escènica i producció a càrrec d’Ángela Lorite. 

L’embolic neix dels hits més famosos de l’òpera, fent-los servir per explicar els seus caràcters, la rivalitat, els tics nerviosos, les enveges, les lluites de poder, les trampes que es fan entre “col·legues”, les diferències vocals i argumentals sobre l’amor, el desamor, la seducció, la traïció o el poder. Quin serà el desenllaç? 

“Un espectáculo sencillo, fácilmente transportable, que, sin embargo, brilló con luz propia por la excelencia de las voces:

sugerente, cálida, tierna, en un caso; fuerte, poderosa, desbordante, en el otro”.

Pablo-Ignacio de Dalmases, Catalunya Press

“Un divertimento que, sense paraules, acaba escrivint en la imaginació dels espectadors una història d’enveja, amistat, amor i desamor de ficció 

no tan allunyada com sembla de la realitat dels camerinos i les bambolines dels teatres”.

Andreu Sotorra, Recomana.cat

Repertori: Alba Martínez, Ángela Lorite, Akiko Nomoto, Ira Prat i Juli Rodríguez

Lloc: Sala Gran del Teatre Gaudí de Barcelona

Durada: 60 min

Calendari: del 13 de març al 04 d’abril

Horari: divendres i dissabtes, a les 19.00 h

Preu: 24 €