Torna el festival foodie del barri gastronòmic de Barcelona, torna la millor cuina del Born a peu de carrer 1, dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre

SAVE THE DATE
BORN STREET FOOD 2021

Torna el festival foodie

del barri gastronòmic de Barcelona,

torna la millor cuina del Born a peu de carrer.

ON: Plaça Pla de Palau (Born)
QUAN: divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre

divendres i dissabte de 12h a 00h, i diumenge de 12h a 22h. 

Després de dos anys d’aturada obligada, torna el Born Street Food, el fes8val foodie per excel·lència de Barcelona, i ho fa amb més ganes (i gana) que mai.

Tres dies per gaudir dels productes de temporada, cuinats a peu de carrer pels xefs de Barcelona Born Gourmet. I per retrobar-se amb un gran fes+val gastronòmic a l’aire lliure, i amb aquesta Barcelona alegre que tant trobàvem a faltar.

Una cita obligada per a aquells que vulguin tornar a gaudir d’una ciutat fes+va, gourmet i, per descomptat, amb totes les mesures de seguretat.

Tres dies amb un menú d’allò més atrac+u en el què no faltaran la històrica Paella Parellada del mí8c 7 Portes, els formatges artesans acuradament seleccionats per Eva Vila de Vila Viniteca, la millor carn de Barcelona de la mà dels germans Viñaspre de Sagardi i el peix fresc directe de barca i fregit el moment pel Patró major de la Confraria de Pescadors de

Barcelona
Allà estaran autèntics clàssics del Born Street Food, com el porc de Cal Rovira rostit a foc lent de PORK … Boig Per Tu, o els premiats tacos mexicans de Joan Bagur, d’Oaxaca Cuina Mexicana. Però també hi haurà novetats en aquesta edició: els arrossos cuinats sobre llenya de taronger de Restaurant Cadaqués, únics a Barcelona, així com el flamant estrena del Foro iBronzo, dos indispensables del barri que també s’animen a treure les seves cuines i els seus plats al carrer durant aquests dies.

En defini8va, una festa gastronòmica oberta al públic i que s’ha sabut adaptar a totes les mesures necessàries per a poder celebrar-se de manera segura, i sense haver de renunciar al seu esperit alegre i hedonista. I, com sempre, els showcookings aniran acompanyats de música durant tot el dia a càrrec de Fred de Guzzo Club, autèn8ca ànima musical del barri.

WEB: www.barcelonaborngourmet.com/born-street-food/

INSTAGRAM: @borngourmet

FACEBOOK: www.facebook.com/barcelonaborngourmet